in , ,

Csapjunk Brüsszelben az asztalra! Magyarország nem enged!

Petíció Brüsszelnek

Választások után vagyunk másfél hónappal. Elsöprő győzelmet aratott kis hazánkban a Fidesz-KDNP koalíció. Hogy miért? Mert Ők egyedüliként képviselik igazán a magyar embereket, a nemzetet határon innen és túl, nem mellesleg Magyarországot! És a magyar nép többsége döntött április 8-án!

Mindannyian tisztában vagyunk az Európai Unio “európai értékeivel”, amik ma nem takarnak mást, mint a háttérhatalmak teljeskörű kiszolgálása. Ezért mindent elkövetnek azért, hogy a tagországokat térdre kényszerítsék demokráciára és alapvető emberi jogokra (migráció) hivatkozva. Azok az országok, melyeknek a kormánya ugyan azt a hatalmat szolgálják, mint az EU, természetesen asszisztálnak ehhez nem törődve a hazájukkal, nemzetükkel és népükkel….

De van egy kicsiny ország, melynek történelme tán a legősibb, egy csepp nép, mely kiszolgáltatva élte eddig nyomorult életét azoknak a hatalmaknak és rendszereknek, melyek immár ugyan megbuktak, mégis rágják a nemzet szívét.

Ez a kicsiny ország Magyarország, aki azt merte mondani, hogy ELÉG volt! Ez a kicsiny ország felvette a harcot a nagyhatalmakkal és nem tágít!

De az EU sem tágít ördögi terveitől, így folyamatos támadásokat intéz kívülről és belülről is a magyar néppel szemben! Bármi áron, de ránk kényszeríteni az akaratukat. Nem riadnak vissza semmilyen fegyvertől, önhatalmúlag magukat megválasztó uniós vezetők parancsára, megvásárolt képviselők által összecsapott koholt vádakkal rágalmakkal támad! Ugyancsak önhatalmúlag döntenek sorsokról, nemzetekről saját érdekeiket szem előtt tartva. Bármi áron a “lázadókat” sárba tiporni, kik az új liberális világrend ellen hangot emelnek…

De a magyar nem adja magát! Nem dobja sutba az elmúlt 1000 évet!

A többségnek elég volt! Nem leszünk többé kicsik!

Így a magyarok többsége úgy döntött, hogy beáll a kormány mögé, az EU ellen vívott harcba és ha kell egészen Brüsszelig menetel!

Egy elszánt, Magyarországért harcoló aktivista mozgalom létre hozott egy petíciót, mely ha eléri a kellő számú aláírást, Brüsszel asztalára csapja! Ezt a petíciót a mozgalom eljuttatta szerkesztőségünkbe, mi pedig arra kérünk minden magyar embert, hogy aláírásával támogassa Őket és nem utolsó sorban a HAZÁT!

 

“Mottó: Most, 2018 április 8-a után, ránk figyel Euróba még értékek mentén gondolkodni tudó nagy része! Sok millió Ember! Mondjuk ki igazunk, mutassuk meg hitünk! Tegyük világossá egy Életképes Demokrácia valós értékeit! A Magyar népnek van Hazája! Csatlakozzatok a valós Élhető Jövőért!
Címzett: Európai Unió Európai Parlament

Petíciót benyújtják: A magyar 2/3

Petíció tárgya: A magyar nép petíciója az Európai Uniónak a hazánkat ért valótlan vádak okán, azok törléséért

Európa egész történelme, mint ahogy maga a világtörténelem is, akár tetszik, akár nem, a jó és a rossz állandó harcán feszül, forr és alakul.
Mi, keresztény kultúrában élő emberek tudjuk, hogy Krisztus mindenkiért halt meg és Ő, bűntelen, az Isten Fia, Akinél az ember milliárdok megtalálják nyugalmukat, örök életüket.

Magyarország azért van állandó hazug támadások tüzében, mert az Európai Uniónak éppen az a célja, hogy azt, azokat, akik az Igaz Értéket, a kereszténységet képviselik és védik, minél nagyobb erővel próbálja ellehetetleníteni.
Minket NEM lehet megtörni, NEM hagyjuk gyengíteni eszméinket, a keresztény értékeket, melyek már magukban foglalják a Család védelmét is, melyet Önök- vélhetően ide vonatkozó ismeretek hiányában és nagyon nevetséges módon – a “nők elnyomásának és egyoldalú kihasználásának” titulálnak.
A többi, igen alacsonyrendű és hamis, Hazánk ellen koholt vádak- lásd demokrácia hiánya, jogállamiság megsértése- alapján történő támadások tehát nem mutatnak mást, mint, hogy azoknak az “erőknek”, a tőkével a hátuk mögött, melyek Európa elfoglalását és így a kereszténység meggyengítését egy idegen szellemiséggel, szervezetten próbálják végezni.
Ahogy II.János Pál pápa mondta, “Az iszlám ellen, ami el fogja árasztani Európát, nem fegyverrel, hanem a hitetekkel fogtok harcolni”.

ELUTASÍTJUK:
1. a hazánkat ért vádat, miszerint Magyarországon nincs demokrácia
2. a magyar nőket ért vádat, miszerint elnyomásban élnek
3. az illegális migrációt
4. a kormányunkat és Európai Parlement-i képviselőinket ért megaláztatásokat
5. Judith Sargentini Magyarországról írt jelentését
6. a 7-es cikkely hazánkkal szemben indítványozását

KÖVETELJÜK,
hogy az Európai Unió fogadja el a magyar választópolgárok döntését, mellyel megszakítás nélkül harmadszorra szavazott bizalmat Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak és a FIDESZ-KDNP-nek a kormányzásra 2/3-os többséggel.

KÖVETELJÜK,
hogy az Európai Unió tekintse semmisnek Judith Sargentini által készített jelentést, mert az nem felel meg a valóságnak.

KÖVETELJÜK,
hogy ne sértsék Magyarország szuveneritását és ne avatkozzanak bele a magyar belpolitikába.

KÖVETELJÜK,
hazánkkal szemben alkalmazott “kettős mérce” használatának azonnali megszüntetését.

Győzni fogunk! Hajrá Keresztény Magyarország!

https://www.peticiok.com/a_magyar_nep_peticioja_az_europai_unionak_a_hazankat_ert_valotlan_vadak_okan_azok_torleseert

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Új stadion épül. Ja, nem! Új híd épül a fővárosban!

Nem a Vatikánt foglalták el a muszlimok! Üzentek egy imával a Szent Péter bazilikánál a keresztényeknek (videó)