in , ,

Így provokál az MSZP-PM koalíció! Soros helyezkedik!

Afrikai édesapától származó képviselő került be az országgyűlésbe

Szóval mondhatni a liberalizmus olyan szennyet hoz magával, melyre szavak nincsenek. Ennyi évszázad küzdelmet, vért, verítéket sutba dobva az MSZP-PM koalíció minden erőfeszítéseink ellenére provokatív módon pattintotta be az országgyűlésbe az első színesbőrű képviselőt.

Személy szerint nem vagyok rasszista, de a történtek mindenképp jelzés értékűek.

Nem mellesleg itt leginkább az MSZP-és Karácsony Gergő köpte arcon maroknyi létszámú választóját, hiszen az PM-ről tudjuk, lételemük a provokáció…Ha így folytatódik a legközelebbi miniszterelnök jelöltjük neve Ali vagy Mustafa lesz.

Kocsis-Cake Olivio a 99. volt az MSZP-PM listán, amelyről amúgy tizenketten jutottak be a parlamentbe, de mégis ő kapta meg Karácsony Gergely listavezető helyét. Karácsony polgármester marad Zuglóban.

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd pártigazgatója beszél a párt taggyűlése után tartott sajtótájékoztatón a budapesti Benczúr Hotelben 2018. május 27-én. A tájékoztatón bejelentették, hogy Karácsony Gergely társelnök parlamenti mandátumát Kocsis-Cake Olivio veszi át. MTI Fotó: Mónus Márton
Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd pártigazgatója beszél a párt taggyűlése után tartott sajtótájékoztatón a budapesti Benczúr Hotelben 2018. május 27-én. A tájékoztatón bejelentették, hogy Karácsony Gergely társelnök parlamenti mandátumát Kocsis-Cake Olivio veszi át.(Forrás:libsifigyelő.hu Fotó: Mónus Márton)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

A Frontex határőreinek afrikai bevetésével kellene megakadályozni a migránsok Európába jutását

Toroczkai vallott-Vona és a Jobbik igazi arca