in ,

A “bátor” svéd rendőrök lelőttek egy játékpisztollyal sétáló Down-szindrómás fiút

A fiú órákkal korábban távozott az otthonából, a családja eltűntként jelentette be

A svéd rendőrök lelőttek egy játékpisztollyal sétáló, Down-szindrómás fiút Stockholmban. A 20 éves Eric Tollerre csütörtök hajnali 4 körül nyitottak tüzet, miután fenyegetőnek ítélték meg a helyzetet, írja a BBC.

A fiú órákkal korábban távozott az otthonából, a családja eltűntként jelentette be. A játékpisztolyt egyébként ajándékba kapta.

Édesanyja a Svéd Express című lapnak elmondta, Eric a világ legkedvesebb embere volt, a légynek sem tudott volna ártani. A fiú súlyosan fogyatékos volt, küzdött a beszéddel is, csak a “mama” szót használta.

A rendőrök a helyszínen ráparancsoltak a fiúra, hogy dobja el a fegyvert, ám ő ennek nem tett eleget, ezért lelőtték. A hatóságok hozzátették, sötét volt, nem láthatták tisztán a fiú arcát.

 

 

Expressen

@Expressen

Pappan frågade polis efter Eric – då fick han dödsbeskedet.https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/eric-20-skots-till-dods-av-polis/ 

(Forrás:zoom.hu)

Érdekes, hogy a bevándorlók mindenféle következmények nélkül vandálkodhatnak Svédországban, miközben a rendőrök saját honfitársaikat lövöldözik halálra. Szomorú történet.. 🙁

(https://libsifigyelo.hu/)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

A FACEBOOK EZÚTTAL EGY EGÉSZ LAKÓKÖZÖSSÉGET TILTOTT LE!!!

Mondák a magyar történelemből sorozat 1. rész – Álmos vezér