in , ,

A FACEBOOK EZÚTTAL EGY EGÉSZ LAKÓKÖZÖSSÉGET TILTOTT LE!!!

Ha ez így folytatódik vigyázni kell, a végén Magyarországot is letiltják

A liberális véleményterror egyre jobban hallgattatja el azokat, akik máshogy gondolkodnak mint ahogy ők szeretnék. Ebben a folyamatban pedig a Facebook élen jár. Sok őrült sztorit lehet hallani, hogy kit és miért tiltottak le, de a mostani eset abszolút viszi a prímet. Egy egész közösséget tiltott le a közösségi háló!

Mégpedig egy szóért, ez pedig a: “pedotranyó” (pedotranny). A szót – amit ilyen formában még senki sem használt – Stephanie Hess-nek köszönhetjük, aki Wappingers Falls-ban lakik. A körnéykre ugyanis nemrég egy 33 éves transzgender nőként nyilvántartott pedofil költözött – meg is van a szó etimológiai eredete.

A Steph Ricciardi névre hallgató “pedotranyóra” a helyi seriff hivatal hívta fel a figyelmet – ahogy az a törvény szerint is a dolguk – , ugyanis az amerikai jogi besorolás szerint harmadik szintű pedofilnak minősül – írja a Dangerous. Ez a kategória jelenti a legveszélyesebb pedofilokat, akik bármikor megismételhetik eddigi rémtetteiket. Amúgy Ricciardi még 2006-ban molesztált egy 13 éves fiút és egy 14 éves lányt. Új lakóhelye három mérföldes körzetében pedig két park, valamint hat iskola is található.

Hess pedig pont ezért gondolta úgy, hogy megosztja a rendőrség figyelmeztetését, és ezzel a lendülettel kifejezi aggodalmait és félelmeit is. Eme posztban használta először azt a szót, ami vírusként kezdett elterjedni, a “pedótranyót”. A Facebook gondolatrendőrsége azonban nem volt rest. Először csak eltávolította Hess bejegyzését és figyelmeztette, hogy ez nem kívánatos tartalom az oldalon. Miután az aggódó édesanya újból megosztotta posztját, a Facebook már letiltotta.

Ekkora azonban már egész Wappingers Falls átvette a “pedotranyó” kifejezést, sőt kiálltak Hess mellett. Ennek eredménye pedig az lett, hogy a Facebook bemutatta mi is az igazi liberális véleményterr. A moderátorok gyakorlatilag az egész lakóközösséget tiltották a közösségi hálóról. Okként persze csak a píszít tudták felhozni. Hiába emelték fel többen a szavukat, hogy Hess vezérletével az emberek csak aggodalmukat fejezték ki és tényeket közöltek.

A Dangerousnak egy nevét nem vállaló forrás azt mondta: a Facebook megint nem látja az erdőt a fától. Ezzel arra utalt, hogy csak azzal foglalkozik, hogy valakit “pedotranyónak” neveztek, és ezzel megsérthettek egy nagyon kis közösséget. Az viszont nem érdekli őket, hogy miért is félnek Wappingers Falls lakosai. De hát mikor is érdekelte a zajos kisebbséget, hogy a békés többség mit óhajt?

Borítófotó: PuzzlePix / Dreamstime

(forrás:https://figyelo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Új útvonalat találtak a honfoglalók

A “bátor” svéd rendőrök lelőttek egy játékpisztollyal sétáló Down-szindrómás fiút