in ,

A francia kisvárost háborús övezetté változtatták a bevándorlók, autókat gyújtottak fel (videó)

Tarthatatlan körülmények uralkodnak a város több területén

A franciaországi Nantes városában elszabadult as pokol, szinte háborús övezetté vált.

Mint megírtuk, egy bűnöző lelövése miatt szerda estétől éjszakánként mintegy 50 autót, középületeket, iskolát, könyvtárat, valamint üzlethelyiségeket gyújtottak fel a bevándorlók.

A gépkocsit vezető 22 éves Aboubakar Fofana ellen csoportosan elkövetett lopás miatt elfogatóparancs volt érvényben. A belügyminisztérium tájékoztatása szerint nem volt hajlandó magát igazolni, miközben a rendőrök a gépkocsi rendszáma alapján megállapították, hogy a járművet egy kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos nyomozás miatt keresi a nantes-i bűnügyi rendőrség. A sofőr először úgy tett, mintha ki akarna szállni, de közben megpróbált elmenekülni, ezért az egyik rendőr rálőtt, és halálosan megsebesítette a nyaki ütőerén.

Szombat éjjelre némileg csillapodott a helyzet a korábbi napokhoz képest, így 35 kiégett gépjárművet számoltak össze a város utcáin, míg vasárnap 18-at.

Nantesban az elmúlt években rengeteg migránst helyeztek el, akik főleg Guineából, Elefántcsontpartról, Kamerunból, illetve Ghánából érkeztek. Jellemző, hogy egy-egy lakásban harminc-negyven migráns is él. Tarthatatlan körülmények uralkodnak a város több területén. 

 

 

( libsifigyelo.hu )

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Svédországban erősödik a bevándorlásellenes Svéd Demokraták pártjának támogatottsága. Szeptemberben akár nyerhetnek is!

Hoppá! “Sajátjuk” osztotta ki nyílt levélben a prideosokat! – “Nekem ti nem vagytok a közösségem”