in , ,

A jövő Fake politikusai, avagy a legújabb ellenzéki őrület

A Fidesz nemcsak 2022-ben fog 4/5-ös sikert aratni

Egy MSZP-és Harangozó Gábor nevű egyén ( több ifjú társával együtt ) átvette azt a bukott baloldali politikusok által újabban felvett szokást, hogy mondanak valami bődületes hazugságot, melyre úgy általában az ember felkapja a fejét – legyen az kormánypárti vagy ellenzéki szimpatizáns – és a neve máris ismertté válik. Ezt meg is tette a sikeresen zárult miniszterelnöki csúcstalálkozó után, melynek témája a bevándorlás, az illegális migráció és a kötelező kvóta volt.

Mint tudjuk, a kvótát eddig is ellenző országok vezetői évekig döngették az EU kapuit, míg meghallgatásra talált az a javaslat, mely a kvóta elutasítását, a határok védelmét, az illegális migráció megállítását és a helyzet együttes megoldását szorgalmazta. Orbán Viktor és a V4-ek szövetsége évekig küzdött – megannyi külső és belső támadást visszaverve – azért, hogy megvédjék országaikat, népüket és nem mellesleg Európát! Három évig tartó tárgyalások, büntetések, megszégyenítések ellenére is kitartottak, meg nem hátráltak, hogy tűzön vizen keresztül is, de végigvigyék azt a fajta elképzeléseiket, melyek nem a bevándorlók jogait helyezik előtérbe, hanem a nemzetek szuverenitását akaratát és jogait érvényesítik! Hosszadalmas és kemény küzdelem volt és hatalmas (magyar) sikerrel zárult!

A ballib média erősen hallgatott, a körmeiket könyékig rágták, hogy hogyan lehetne ezt a sikert megdönteni. Egy teljes napi manikűr után elővakartak valaki seggéből egy nevesincs ellenzéki politikusnak nevezett szarkupacot, aki a következő megállapítást hányta ki magából:

“Ez Európának a nagy sikere, hogy sikerült végre előrelépést tenni és megegyezni, (…) meggyőződésem, hogy ez Orbán Viktornak egyébként kudarc”

Mit nem mond? Nos ezek után szerintem elérte azt a célt, hogy beálljon azon – magukat politikusnak nevező – celebrity sejthalmazok csapatába, akik ótvar véleményeket köpnek ki penetráns szájukon, csak elhangozhassék a nevük egy-egy alkalommal.

Ide sorolnám még azt az LMP-és Demeter Mártát, aki a sikeres csúcstalálkozó után úgy fogalmazott:

“Orbán Viktor vajmi keveset tett ezért, hiszen szinte végig a tagadás politikáját folytatta, és semmilyen érdemi, konkrét szakmai vagy konstruktív javaslattal nem állt elő”

-majd hozzátette, az a közös döntés, hogy megerősítik a határok védelmét, a magyar emberek érdekét szolgálja, de ezért nem tett Orbán Viktor.

Megint csak kamilláztam, pár perc kellett, hogy feldolgozzam a hölgy mondandóját, persze a nevét egy életre megjegyeztem..

Érdeklődnék kedves Márta, hogy akkor ki a kötözött tököm küzdött évekig, míg az ellenzéki politikusok csak a valagukat vakargatták és a média minden terjedelmében és szegletében azt hangoztatták – nincs bevándorlás, nincs kvóta!? Tessen már megmondani nekem egyszerű kis polgárembernek, hogy ha mindez nem létezett, akkor most hogyan állapodtak meg Európa országainak vezetői a témáról? 

Fájdalamsint meg kell jegyezzem, az ellenzék egyszerű FAKE POLITIKÁT folytat! A Fake politika annyit jelent, hogy hamis, csaló, szemfényvesztő..Igen, van ami nem változik..

Elnézve a jövő ellenzéki Fake “politikusait”, mint pl.: Demeter Mártát (LMP), Harangozó Gábort (MSZP), Jakab Pétert (Jobbik) és Tordai Bencét (PM) azt kell mondjam, a Fidesz nemcsak 2022-ben fog 4/5-ös sikert aratni!

 

(Lindzy, libsifigyelő.hu)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Végre sikerült! Nem lesz kvóta!

A győzelem, az győzelem! Orbán Viktor egy elengedhetetlen “tartó oszlopa” az Európai Uniónak