in , ,

A liberális demokratúra “mentőakciója”

A külföldi liberális demoktúra szerint nekünk csak rossz lehet, mert a kormányunk illiberális ezért meg kell minket menteni

Demokratúra (politikai rendszer): parlamentáris demokrácián alapuló liberális diktatúra, amelyben a választásokon alulmaradt hangos kisebbség érvényesíti akaratát a győztes kormánypárti csendes többség felett. A demoktúra fő ismérvei a kuss-alapú szólásszabadság, a másság elfogadása mellett annak kötelező szeretete, valamint a primus interpares elve alapján történő elitista egyenjogúság. (Az Anarchopédiából, a Lenin-fiúk Enciklopédiájából)  

Nincs vége Magyarországnak az Unió hordalékbizottságai által való “terrorizálásának”! Miután a Fidesz újra megnyerte a választásokat, az EU döntéshozói véget nem érő támadásokat intéznek hazánk ellen. A hazai baloldal és a ballibsi média  – az EU-s támadásokat csupán összeesküvés-elméletbe illő vízióknak hazudva – szintén totális támadásba lendültek Magyarország ellen (ami elméletileg az ő hazájuk is).

Számomra érthetetlen, hogy külföldi bíróságok, képviselők, takarítók akarják megmondani minden magyarnak, mi lehet a véleményünk. Szerintük ez a demokrácia. Igen, az ő liberális demokráciájuk arról szól: ők fütyülnek, te ugrálsz..Ha nem fütyül, nem ugrálsz, hanem kussolsz. Ha mégis megmozdulsz, akkor jön a tockos..Tisztára mint az általánosban Feribá, a biosztanárom…Feltépte a pajeszunkat, s mikor már kellőképp lógtunk pajeszostul a levegőben, érkezett is a tasli..Csakhogy Feribá a nevelőnk volt, és embert faragott belőlünk. Ez volt a dolga.  Egy idegen viszont ne akarja megmondani se nekem, se a sokat megélt Feribának, hogy hogyan akarunk élni.

Aztán érkezett a forint elleni spekuláció. Én nem sokat tudok az ügyről, csak annyit, hogy havonta több ezerrel marad kevesebb a zsebemben, így kevesebb nyugtatóra futja majd, max kevesebb ballib médiát fogok olvasni..

Így történt ma is, hogy a Facebook olvasgatása közben újabb elmegyilkos gyöngyszembe botlottam. Egy Alde group nevű formáció arra a következtetésre jutott, hogy bizony nekünk magyaroknak nem jó! Mert itt Európában minden nemzet minden tagja repked a boldogságtól, pillangókat hajkurásznak a virágos mezőkön, miközben mi, szegény magyarok, egy sötét pince legmélyén sírunk és szenvedünk. (v.ö. “Magyarország Európa seggluka” – Konok Péter) Igen.. Ők ezt megmondták ott a nagy külföldön, hogy nekem rossz! Körbenéztem a portámon, benéztem a hűtőmbe, fellapoztam az összes létező újságot, átlapoztam a nagyképernyős plazmámon mind a 200 csatornámat, de sehol sem találtam azt a diktatúrát, amiben állítólag jelen pillanatban is élek, és amiért oly gyorsan a segítségemre akar sietni egy ilyen behajtócég nevű liberális gyülekezet.

Ez az Aldi grup, ja nem, hanem Alde group a következőket üzeni nekünk, kedves “szenvedő” honfitársaim:

“Abban hiszünk, hogy a magyarok – csakúgy, mint minden más európai nép – megérdemlik, hogy olyan társadalomban éljenek, ahol a demokratikus intézményeket és elveket teljes mértékben tiszteletben tartják. Ezért álltunk ki mindig azok mellett, akik nem értettek egyet Orbán Viktor illiberális nézeteivel. Most pedig az European Parlament Állampolgári jogokért felelős bizottsága is megállapította, hogy a magyar kormány az EU alapvető értékeit és elveit súlyosan megsérti.”

Hát kamilláztam egy darabig, hogy megértsem miről is szól ez az iromány. Az a lényege, hogy mindenkinek kötelezően liberálisnak kell lennie, még annak is, aki nem szimpatizál ezzel az izmussal. Különben jön a pajesztépés..Még Feribának is!

Majd elkövettem azt a csínyt, hogy oda kommenteltem a fütyülős, ugrálós, pofonos kis hasonlatomat..Nem is maradt válasz nélkül természetesen, úgy ki lettem oktatva, hogy azóta is füstölök, hiszen a “sok mindent megélt” 20 éves gyerekek Londonból és más nyugati országból megmondták nekem a tutit! – Hülye vagyok – .Itt igenis mindenki szenved és ha én nem, akkor én hülye vagyok…Érdekes meglátás. Amíg nem volt Facebook, ezt nem is tudtam. De most már tudom, hogy Magyarország tele van született miniszterelnökökkel, akik fotelból faszán elirányítanák az országot. És Magyarország tele van még több millió közgazdásszal is, akik ugyanabból a fotelból pikk-pakk megoldanák az ország anyagi helyzetét is, mikor máskülönben a saját életüket sem tudják irányítani.

Szóval ma megint sok mindent tanultam okos és bölcs baloldali társaimtól és a külföldi szervezetektől. Nekünk, magyaroknak rossz, és aki ezt nem így gondolja, az hülye, és semmiképp sem lehet az a véleménye, hogy nekünk magyaroknak jó…

Ez a liberális demokratúra….

 

(Lindzy, libsifigyelő.hu)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Így kell ezt! – A máltai kormány lefoglalta így kivonta a forgalomból a Lifeline nevű “mentőhajót”

Végre sikerült! Nem lesz kvóta!