in

A Migration Aid új, Éjjeli Őrség néven a Holtak seregét hívta segítségül Szauron, a sötétség ura elleni harcba

Az új scifit rendezte Soros György és a magyar emberek finanszírozzák

Megtörtént. Emlékszünk a Migration Aid-ra igaz? Arra a “civil”szervezetre, akik támogatják az illegális bevándorlást, az LMBTQ kórságot és mindent ami szembe megy a normális és élhető társadalommal. Az a Migration Aid, aki magyar gyerekek helyett minden családba egy migránst álmodott meg. Az a Migration Aid, aki terroristák szabadon engedéséért tüntetett. Az a “civil”szervezet, aki az illegális bevándorlók jogaiért küzd azokkal szemben, akik elutasítják a vegyes és nyílt társadalmat.

Nos igen, megtörtént. Nem olyan rég még demokráciáért, jogállamiságért és szólás szabadságért sivalkodott, most pediglen pártot alapít. Abban a diktatórikus és elnyomó rendszerben alapít pártot ez a külföldi érdekeket szolgáló csoportosulás, ami ellen nem olyan régen még együtt tüntetett a csőcselékkel.

Érdekes nem? Szóval mégsincs itt olyan elnyomás, mint ahogyan telehazudták vele a világot?

Éjjeli Őrség

“Az Éjjeli Őrség nevét az évek óta nagy sikerrel futó “Trónok harca” nevű fantasy sorozatból vettük. Ők azok, akik az egymással is acsarkodó emberek világát védik egy olyan közös ellenségtől, akiknek az emberek már a létezésében sem hisznek, oly régen jelentettek utoljára veszélyt rájuk. De végül az egymással háborúskodó emberek összefognak a mindannyiuk létét veszélyeztető közös ellenséggel, a Holtak Seregével és az őket irányító Másokkal szemben…”

– írta az alakuló párt a facebook oldalán.

Nem tudom milyen szerek hatása alatt állnak a kezdeményezők, én varázsgombára tippelek. “Közös ellenség, Holtak serege, Mások…” Nem semmi vizióik vannak egyébként. A bemutatkozásukat pedig az alábbi képpel illusztrálták.

Hát nem fantasztikus? Sárkányok, holtak talán még zöldemberek is lesznek a pártban, akik értünk fognak harcolni a nagy és titokzatos közös ellenséggel szemben..Beszarás!

Majd a következő posztjukban így fogalmaznak a varázskapu őrzői:

“Mentális rabláncra lehet verni akár több millió embert, ha megvannak a megfelelő kommunikációs eszközök hozzá. Már most van százezernyi mentális zombink, akik egyszerű, manipulatív, a zsigeri félelmekre építő üzenetekkel dróton rángathatók. Ebben a választási rendszerben ez elég ahhoz, hogy a jelenlegi hatalmi elit évtizedekre bebetonozza magát és megkeserítse sokmillió ember életét.“

Tehát ezzel azt akarják mondani nekünk “mentális zombiknak”, hogy majd ők megmentenek minket Szauron sötét uralma alól (Gyűrűk ura)…Azon sötét uralom alól, mely manipulatívan félelemben tart bennünket.

( A szem mely félelemben tartja az emberiséget, a tündéket, a törpöket és a hobbitokat is)

De ne féljetek! Eljő a dicső Éjjeli Őrség haknicsapata és akkor minden vattacukros-szivárványos lesz! Nem vicc! Soros Gyuribá fizeti!

Ne gondoljátok, hogy itt véget ér a mese mára, egy következő Facebook bejegyzésben kiderül, hogy Yodát, a Jedik mesterét is segítségül hívták a háborúba.

“A félelem a Sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést.” (Yoda / Csillagok háborúja) Ma Magyarországon van egy hatalmi elit, ami intézményesített formában gerjeszti a félelmet és építi a Sötétséget. Harcot hirdetünk a félelem gerjesztői és terjesztői ellen. 2018. augusztus 20-án 9 órakor bontunk zászlót Éjjeli Őrség nevű mozgalmunkkal.”

Tehát végigolvasva az Őrség bemutatkozását azt hittem, hogy egy újabb fatasy film előzetes bemutatóját látom. De sajnos nem.

Csöppenjünk hát vissza a rideg valóságba és nézzünk szembe a tényekkel.

Persze mindannyian tudjuk, hogy a “Közös ellenség” és a Sötétség ura nem más, mint a Fidesz és Orbán Viktor.

A legnagyobb csavar az egészben, hogy ez a mesehősökből álló galeri innentről kezdve nemhogy 25%adót nem fog fizetni az illegális bevándoroltatás után, (amit pont a migráció megfékezésére találtak ki) hanem a mi pénzünkből fogják finanszírozni nemzetünk és hazánk pusztulását! Egy külföldről finanszírozott nemzet-és identitás ellenes Soros párt a mi pénzünkből fogja támogatni Európa halálát! Érdemes ezen kicsit elgondolkodni…

Várom a kormány reakcióját erre a kicsit sem veszélytelen, mentális betegek által alapított párt kapcsán. Demokrácia ide vagy oda, mindennek van egy bizonyos határa! Nincs szükségünk még egy belső, magyar ellenes ellenségre….

 

Kovács Linda https://libsifigyelo.hu/

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Matteo Salvini dühbe gurult – megvannak a keddi tragédia felelősei

Georg Spöttle – Magyarnak lenni tényleg szenvedély