in , ,

A német multikulti csodái

Fogadd el az elfogadhatatlant

Dr. Rostoványi Zsolt

Tombol a német multikulti..Igaz, nem csak Németországban kezdik a világot fenekestül felfordítani, de egész jó úton haladnak afelé, hogy a barna színen kívül lassan minden más szín háttérbe szorul..

Ami nekünk a “normális” világot jelenti, ma már nem normális. Nem normális, ha egy ember fehér, főleg, hogy a szülei is fehérek. Nem normális, ha a fehér ember szülei nem elég, hogy fehérek, még különböző neműek is. Döbbenet, hogy hogy tud egy fehér férfi és egy fehér nő egymásba szeretni és családot alapítani nem? Hányinger!

Aztán ott van a hó. Az is fehér. Micsoda rasszizmus! Még a facebook sem tűri ha kiírod, hogy “de szép fehér a hó”..Azonnal elhallgattat 30 napra gyűlöletbeszédért. Szerinte a fehér szó faji megkülönböztetést jelent.

Aztán itt a nyár..A nyár meg meleg…A facebook ezt sem tűri, ha nyarat melegnek nevezed, azonnali 30 nap eltiltásra kerülsz nemi identitás megsértéséért.

De ott a köcsög is. Ami mint minden normális magyar ember tudja, hogy egy ősi magyar népművészeti agyagedényről beszélünk. Persze nem beszélhetünk, jön a 30 nap.

Na de térjünk vissza Németországra. Ugye mindannyian emlékszünk még arra az Isteni Kinder csokira? Igen, arra amelyiken egy német kisfiú szerepel, mióta létezik. Emlékszem anno volt egy pályázat, melyben gyermek fotókat lehetett beküldeni és a legszebb gyerekek szerepelhettek egy-egy csomagoláson. Akkor még én is gyerek voltam és minden vágyam volt szerepelni a Kinder csoki csomagolásán. Persze mindez csak álom volt számomra, hiszen a “nagy” és “jóságos” nyugat azt sem tudta merre van Magyarország.

Mára már nincs szükség pályázatokra, és nincs szükség német, vagy magyar gyerekekre hogy a csomagolás megújulhasson, hiszen a multikulti frankón működik. Ha már népesség csere, akkor azt a rasszizmusra utaló echte német csomagolást is olyanra kell cserélni, mely nem kirekesztő a “kisebbségekkel” szemben. Így került az új eljövendő német nemzedékkel szemben toleráns, multikultis, norassismusos édesség a boltok polcaira, hogy az újdonsült német társadalom ne érezze magát kirekesztve. Így kirekesztették a “nem normális” elavult fehér német gyereket ábrázoló csokoládé csomagolását.

 

Én várom már, hogy egy burkában pózoló kislány is kerüljön fel a csomagolásra, vagy egy lánynak öltözött kisfiú, esetleg egy nemtelen gendergenerációs izé (mert már lassan embernek sem lehet nevezni, mert ugye az is kirekesztő, meg nem is biztos, hogy ember akar lenni az a a gyerek, lehet, hogy asztal, vagy űrhajó ) hiszen ez most éppen velük szemben kirekesztő nemde? Bár ahogy fordul a világ, szerintem nem kell sokáig várni rá..

Aztán itt nem ér véget a német multikultis, integrálós, összekeverős elmélet, így a ropin is változtattak egy cseppet, hogy az ember felkészülhessen az eljövendőre, mikor is az ember fajtáknak keveredni kell. Megalkották a barna-fehér ropit, amit egy szivárványos (hahaha értem én hogy LMBTQ) zacskóban összekeverve dobták a német piacra. Talán így akarják bemutatni, hogy a fekete-fehér milyen jól összefér egymással, hiszen a fekete ropi nem ölte meg a fehéret sőt, boldogan integetnek a szivárványos zacskóból kifelé, együtt!

Mondjuk ez a zacskó éppen nem barátságos és elfogadó, mert a fehér ropi háttérbe szorította a barnát. (Szerintem a csomagolót azóta kirúgták és kitiltották Németországból 😀 )

Óóóó. De ezzel nem ért ám véget a multikulti mese. Nem bizony!

Mindannyian ismerjük a meglepetés kindertojást. Namármost a tojásban lévő millió fajta kis játék a meglepi. Történt aztán, hogy a gyerekek kaptak Németországból édességet, többek között kindertojást is. Persze egyből a kis játékhoz akartak hozzájutni, szélsebesen csomagolták kifele, de még el sem jutottak a játékig, mikoris a meglepetés előtt érkezett az igazi meglepetés, egy néger színű tojással a belsejében. Azt hittem rosszul látok. De nem. A németek szerint rasszizmusra utal a sárga szín és nem akarják megbántani érzékeny lelkű újdonsült honfitársaikat. No meg  persze ne felejtsük a folyamatosan szajkózott multikultis, elfogadásos, tolerálós liberális, újvilágrendi-trendi, genderelméletes eljövendőt se!

Na ne gondolja bárki, hogy nem kedvelem a barna színt. Kedvelem, hiszen a föld színe és alapjában meleg szín (jujj ezzel most kiakasztottam a nemi identitást megsértés mérőjét) de szerintem mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy mi miért történik. Az embert elfogadásra és toleranciára kényszerítő liberális betegséget finoman vezetik bele mindennapjainkba. 

Tehát légy elfogadó és toleráns a kisebbségekkel szemben. Ami persze nem igaz, hiszen a kisebbség éppen mi vagyunk. Tehát akkor ki is a rasszista, és az intoleráns? Milyen érdekes…

Félreértés ne essék, nekem nincs bajom azzal, hogy az embernek több fajtája is van és mindegyik fajta saját kontinenssel rendelkezik, mert szerintem ez így van jól. Isten nem véletlenül teremtett ennyi féle embert. De minden fajta-féle embernek joga van olyannak maradni, amilyennek született! Még a fehér embernek is! És mindenkinek joga van a maga kontinensén a saját életét élni, a saját kultúrájában, saját országában, nemzetében! Még az együttéléssel sincsen baj addig, amíg a fehér ember biztonságban van. De sajnos nincs!

 

(Lindzy, https://libsifigyelo.hu/)

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Mondák a magyar történelemből sorozat 3. rész – Szentgalleni kaland 926

Hoppá! Górcső alatt az egészségügy, káosz és korrupció a kórházakban!