in , , , ,

A nyugati liberális agymosás következő degenerációja.. (videó) Csak erős idegzetűeknek ajánlott

Ne szülj gyereket

Beszélgessünk még egy kicsit erről a gyermekvállalási botrányról, mert egyszerűen nem térek napirendre afelett, hogy ebből ekkora cirkuszt kell csinálni!

Tessék! Ide vezetett a nagy nyugati agymosás! A nagy nyugati liberalizmus, az a rohadt nagy szabadság, amivel a fiataljaink agyát egyszerűen elhamvasztották! Siralmas és egyben gyomorforgató, ahogyan az “értelmiségi” fiataljaink vélekednek a hazáról, a nemzetről és a magyarságról!

A kormány kommunikációja egyszerű és a nemzethez szól, így ezek a “tudósok” egyszerűen nem értik!

“A nemzet a kihalás felé sodródik”

Ezzel a kormány nem azt mondta, hogy most azonnal szülnöd kell tizet, hanem azt, hogy bajban vagyunk és a megoldáshoz mindenkire szükség van! A kormány nem azt kommunikálta, hogy kötelező szülni, hanem azt, hogy a nemzetnek és a hazának szüksége van minden magyar emberre!

Vajon hol lett elcseszve ez a nemzedék? Hol lett elcseszve az, hogy a következő degeneráció szemében ciki gyermeket vállalni?

A kisasszony nagyon okosnak hiszi magát, a hideg rázza attól a szótól, hogy magyar, előadja a “nem lehet megélni”..Okosan beszél a fogamzásgátlásról, helyénvalónak tartja az abortuszt, azt gondolja, hogy ha a törvény tiltaná, akkor a megszületett gyerekek nem lennének elegek a magyar kultúrához és a társadalom haszontalanjai közé tartoznának.

Beszélt arról, hogy ha a migránst nem tudod elfogadni, akkor a saját gyerekedből is mi nevelhetnél….

Nos ezek azok a következő de-generáció tagjai, akiken a liberálisok, sikeres agyműködést gátló tanokat folytattak…Ők azok, akik a társadalom pénzén hülyültek az egyetemen, majd ha gyermekük lesz annak nem adnak majd nevet, hiszen majd a gyereke eldönti, hogy fiú e vagy valami állat, a szabadság nevében! Ők azok, akik szivárványos bőrtangát adnak majd a gyermekeikre, és semmiképp sem magyarral fognak házasodni (már csak azért sem!) hanem majd valami szomáliai agysebész fogja Őket halálra erőszakolni nap mint nap….Megérdemlik!

Néhány komment a videó alól..Siralmasak a mai “egyetemi hallgatók”…

Szóval:

“Isten, haza, család…Hú bazdmeg..”

Erről ennyit….

Én tényleg azt gondolom, hogy az ilyeneknek egyáltalán nem kell szaporodniuk! Az alábbi videó önmagáért beszél..Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Természetesen nem minden fiatal halott agyilag, nem minden magyar fiatalt tudott bekebelezni a liberalizmus gyilkoló eszméje!

Üzenjük a liberális fosztogatókank, hogy nem adjuk könnyen magunkat, a nemzetünket és a magyarságunkat!

(forrás:Lindzy libsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

A magyar kormány szeretné elérni, hogy ne fogadják el a kötelező kvótákat, adott esetben Orbán Viktor miniszterelnök vétót is emelne

Ez itt nem a kocsma haver!