in ,

Adrien Jassogne – Levél Orbán Viktornak és a magyaroknak – A magyarokat a második családomnak tartom, belga vagyok ugyan, de a szívem magyar!

Tíz évig rendőrként dolgoztam Belgiumban. Volt alkalmam megfigyelni a belga politika hibáit, különös tekintettel az illegális bevándorlásra, ami betört Európába.

Ahogyan a magyarok miniszterelnöke, Orbán Viktor, én is egy európai Európát szeretnék. Belgiumot pár nappal ezelőtt egy Liége-ben történt radikális iszlamista általi támadás rázta meg. Két rendőrnő és egy fiatal civil vesztette életét.

“Ebből elég, véget kell vetnünk ennek az iszlám fanatizmusnak.”

Elhatároztam, hogy létrehozok egy belga polgári mozgalmat ALLIANCE néven, amelynek az objektív célja, hogy a belga állampolgárok is lássák, létezik alternatíva Belgium megmentésére.

Magyarország és a Fidesz politikai párt Orbán Viktorral együtt példaként tekintendő, a szememben ők jelentik a helyes irányt Európában. Mély elhatározottsággal támogattam az ő választási kampányát, és örömmel tölt el, hogy a munkám sikert ért el.

Megnyugtató, hogy Orbán Viktor maradt a miniszterelnöki pozícióban, remélem, hogy egy személyes találkozó keretében is megismerhetem.

A választások előtt írtam Orbán Viktornak címezve egy levelet, amelyre sajnos nem érkezett válasz, viszont ez érthető, hiszen nagyon elfoglalt, nagyon sokat tesz az országért. Bízok benne, hogy egy napon kapok választ.

A párom magyar, tőle sok segítséget kapok a magyar nyelv tanulásában. Imádom Magyarországot, és sok támogatást is kapok a magyaroktól mind Magyarországon, mind Belgiumban.

 “A magyarokat a második családomnak tartom, belga vagyok ugyan, de a szívem magyar!”

Létrehoztam egy Facebook-oldalt is a magyar miniszterelnök támogatására „Orbán Viktort támogatom” név alatt, ami több, mint 1.800.000 feletti nézettséget ért el eddig, amit nem tartok rossz eredménynek.

Az alábbiakban mellékelem a 2018-as választásokat megelőzően küldött, Orbán Viktornak címzett levelem tartalmát, remélem, hogy szívesen olvassa mindenki.

Adrien Jassogne alapító elnök.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A nevem Adrien Jassogne, belga állampolgár vagyok. Örömömre szolgál írni Önnek, azonban tisztában vagyok vele, hogy az ideje nagyon értékes, különösen a választási időszakban.

Magyarország a szívembe lopta magát, rendszeresen látogatom is.

Az hazám fennálló politikai helyzete miatt többé nem táplálok jó érzéseket a saját kormányom irányában.

Amikor első alkalommal látogattam Magyarországra néhány évvel ezelőtt, megtaláltam a nyugalmat itt, a fények varázslatos városában, ami jó érzéssel tölti el az embert.

Mindenképp meg akartam ismerni az országot és a népét, majd az idő múlásával meg is tapasztaltam, hogy a magyarok csodálatos emberek. Ezek után tudomásomra jutott a Fidesz, és elkezdtem érdeklődni az Ön politikai nézetei iránt.

Megtanultam Öntől, hogyan lehet tisztességes és konzervatív politikát folytatni, garantálva a nemzeti, kulturális és európai identitásunk megőrzését.

Szavakban nem tudom kifejezni, mennyire csodálom Önt, és amit elért.

Mindeddig nem léptem ki az árnyékból, mert más érdek nem vezérelt, kivéve, hogy segítsek Önnek a választási kampány során, mivel mindennél jobban kívánom az Ön újraválasztását.

A legutóbbi események fényében – miszerint a mi belga miniszterelnökünk, Charles Michel Európa hangjának titulálta magát, és nyíltan fenyegette Magyarországot a migránskvóta vonatkozásában – elhatároztam, hogy írok Önnek. Gratulálni szeretnék Önnek a gyors reagálását és válaszát illetően.

Nem tudok szemet hunyni az ilyen jellegű, Magyarországgal szembeni támadás felett, hiszen Magyarország véd meg minket a Soros György által támogatott illegális migrációtól.

Eldöntöttem, hogy a személyes képességeimhez mérten támogatni fogom az Ön ügyét minden lehetséges módon.

Első lépésként nem olyan régen úgy határoztam, hogy létrehozok egy belga polgári mozgalmat, „Alliance” néven. Ennek a mozgalomnak az egyedüli célja az Ön politikájának Belgiumban történő támogatása, továbbá Soros György jelentette veszély hangsúlyozása, és a belga állampolgárok szemének felnyitása azzal kapcsolatban, hogy a sajtó megtagadja a valós tények közvetítését. A magyar politika igazságossága minden tekintetben példaként szolgál számunkra. A belga állampolgárok visszafogottabbak a politikát illetően, viszont jó okom van hinni abban, hogy előrelépés fog következni, így mindenképp fontosnak tartom a támogatást az országaink között. Ehhez viszont mindenkinek látnia kell a valóságot az Ön politikáját bíráló nemzetközi sajtó által diktált kritikával szemben.

Második lépésként létrehoztam egy Facebook-oldalt az Ön támogatására „Orbán Viktort támogatom” néven, melyet szeretném, ha megtekintene. Az oldal teljes mértékben magyar nyelvű. A tőlem telhető legtöbbet teszem, hogy az Ön választási kampánya páratlan sikert arasson. Nem számolom az órákat, hogy mennyi időt szánok az Ön ügyére lelkesedéssel és teljes elszántsággal. Az oldal követőinek száma folyamatosan növekszik, és a bejegyzések jóval több, mint 1.700.000 nézettség felett járnak, ami véleményem szerint pár hónap alatt szép teljesítménynek számít.

Mindemellett jelentős személyes támogatást kaptam a magyar emberektől, akikre második családomként tudok tekinteni.

Folytatni fogom a harcomat, hogy a belga állampolgárok valós képet kapjanak, és kövessék Magyarország példáját, az Ön politikáját, melyet a legjobbnak tartok egész Európában.

A legcsodálatosabb eredmény számomra az Ön újraválasztása lenne, melynek érdekében olyan keményen dolgoztam. Megtiszteltetés lenne, ha személyesen is találkozhatnék Önnel, és értekezhetnénk arról, miképpen tudom szolgálni és megvédeni az Ön ügyét Magyarországon és Belgiumban egyaránt.

E-mail útján állandóan elérhető vagyok: …

Jelenleg Budapesten tartózkodom.

Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

Budapest, 2018. március 21.

Üdvözlettel:

Adrien Jassogne
Az Orbán Viktort támogatom oldal adminisztrátora
A Magyarok barátja

 

(Libsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

A ciklus végére 60 százalék alá csökkenhet az államadósság

Gulyás Festőművész Marcika épp Magyarországot mocskolta elvtársai előtt Amsterdamban, mikor megjelent a magyar nagykövet