in ,

Agyhalál! Raffaele Nogaro olasz püspök szerint Matteo Salvini az Antikrisztus

Katasztrófális állapotok vannak néhány fejben

Ha ezzel a bevándorlókat meg lehet menteni, akkor az összes keresztény templomot mecsetté alakítaná az olasz katolikus püspök!

A migránsellenessége miatt Matteo Salvinit az Antikrisztusnak kikiáltó itáliai katolikus egyházi körökhöz tartozó egyik püspök, Raffaele Nogaro szerint érdemes lenne elfogadni az iszlám uralmát és véget vetni a kereszténységnek is, ha ez megmentheti a migránsok életét.

“Morális okokból és a hit embereként kész lennék minden templomot mecsetté alakítani, ha ez segítené a szegény és boldogtalan férfiak és nők életének megmentését, mivel Krisztus nem azért jött a földre, hogy templomokat építsen, hanem azért, hogy fajtól, vallástól és állampolgárságtól függetlenül segítsen az embereken”

– nyilatkozta Caserta korábbi püspöke, Raffaele Nogaro.

Nogaro emellett azt is közölte, hogy súlyos bűnnek tartja, hogy Matteo Salvini képes rózsafüzérrel a kezében és Isten nevét a szájára véve beszélni az illegális bevándorlók kiutasításának a szükségességéről.

A március 4-i olaszországi választások előtti kampányban Salvini, a Liga vezetője a keresztény evangéliumokra és az olasz alkotmányra hivatkozva ígérte meg a milánói katedrális előtt, hogy az olasz nép érdekeit fogja szolgálni (többek között például a bevándorlási invázió megállításával).

A Ferenc pápa köreivel is kapcsolatban levő Nogaro püspök egy olyan olaszországi papi csoporthoz tartozik, amely eleve ellenzi a nemzeti érdekeket szolgáló olasz kormány létrejöttét, arra a populista jelzőt aggatta.

Pár kérdés foglalkoztat….Miért ülnek ezek direkt fordítva azon a szerencsétlen lovon? Nekem egy olyan püspök ne prédikáljon, aki gyökereiben aláássa a kereszténység tanításait! Hogy van bátorsága Jézust nevét a penetráns szájára venni, miközben szavai mögött nem áll más mint a fehér ember és a keresztények tömeges lemészároltatása! Milyen Istene van ezeknek a csuhásoknak a Pápával az élen? Bár ha ránézek a fejére már csak egy kérdésem marad:

“Európa őslakosait ki fogja megmeneteni?”

(https://libsifigyelo.hu/)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Róma most! Matteo Salvini csak lakoltat és lakoltat kifelé! Hajrá!

Százával jutottak át a szubszaharai vadak a spanyol kerítésen – egy kis ízelítő abból, ami hamarosan Európára várhat (videók!!!)