in , ,

Az Amnesty International szerint, az EU új migrációs terve önző és durván sérti a bevándorlók jogait

Féltik a migránsok emberi méltóságát

Az Amnesty International Sorosféle migráns simogató, liberális, agynéma tömörülés szerint az EU vezetői a félelmet választották a szolidaritás helyett amikor támogatták az Európai Tanács azon zárónyilatkozatát, mely egy új migrációs tervet vázol fel, ami alapján zárt táborokban helyeznék el a menedékkérőket és migránsokat az EU területén, illetve úgynevezett regionális partraszállási állomásokat hoznának létre az Unión kívül.

“Az EU vezetői egy veszélyes és önző tervvel álltak elő, amely nőket, gyerekeket és férfiakat tesz ki durva jogsértéseknek.”

– mondta Iverna McGowan, az Amnesty International brüsszeli irodájának vezetője.

Na szóval az a helyzet, hogy ez a bizonyos McGoven és a bandája félnek attól, hogy szegény menekülteket Európában majd zárt táborokban fogják őrizni, magyarán fogvatartják majd a menekülőket. Azzal sem értenek egyet, hogy az EU vezetői ahogy McGowen fogalmazott – behódoltak az idegengyűlölő kormányoknak, akik mindenáron zárva akarják tartani a kontinenst és EU-n kívüli országokra akarják terhelni a felelősséget.

Őszerinte mi nem tiszteljük az emberi jogokat, melyek megilletik az Európába tartó vég nélküli embertömeget. Idegengyűlölők és tiszteletlenek vagyunk azokkal, akik illegálisan akarnak Európába jönni. Szerinte Ők megérdemlik, hogy idejöhessenek, és mi eltartsuk Őket! 

Egyébként nem tudom mi zajlik egy ilyen ember fejében, mikor azt mondja, hogy  “a Líbiában, a menekültekkel és a migránsokkal szembeni jogsértésekért Európa a felelős!”

Felvetődik bennem a kérdés, hogy például nekem mi a franc közöm van Líbiához? Líbiában érdekel valakit, hogy velem mi van? Nem! Afrikában érdekel valakit, hogy nekem is vannak jogaim? Nem! Hogy nekem is ugyan úgy kijár a tisztelet? Nem! Ja, ez persze nem lényeges, hiszen én egy bűnös ember vagyok, mert Európában születtem. Értem én..De akkor most ki az idegengyűlölő?

Az EU által támogatott líbiai partiőrség egyre több embert fog el a tengeren és szállít vissza és szégyenletes, hogy ezt mi európaiak sikerként éljük meg, miközben az illegálisan besunnyogni kívánó emberek százezreinek sértjük meg az emberi méltóságát. És végképp felháborító számára hogy eközben Málta és Olaszország lezárja a kikötőit a civil szervezetek mentőhajói előtt, amivel további szenvedéseknek teszik ki a kimentett embereket.

Mindezek fényében az Amnesty International sürgeti, hogy legyen egy terv arra, hogy ezek a hajók hol köthetnek ki. Egyszerűen nem jut el a tudatukig, hogy Európa megtelt és senki sem kér a migránsokból! Azzal sem foglalkozik, hogy menekülteket eddig is minden ország fogadott és fogad be a mai napig is! Azok a menekültek, akik legálisan érkeznek, igazolni tudják magukat, azok előtt a határok nyitva állnak! Akik viszont menekültnek adják ki magukat, illegálisan érkeznek mindenféle iratok nélkül (ezek között sem asszony, sem gyermek nincs soha) azoknak bizony irány vissza! Nekünk számolnunk kell bizonyos biztonsági kockázattal is, nem adjuk szülőföldünket csak úgy idegenek kezébe. Jogunk van ragaszkodni ahhoz, ami a miénk! És ebben nincs semmiféle idegengyűlölet és semmiféle önzöség!

Ezúton üzenem a kedves Amnesty brancsnak, és a kamu ENSZ-nek, hogy tessenek bekopogni Észak-Afrikába is, akik kerek perec kijelentették, hogy kösz, de nekünk nem kellenek bevándorlók! De gondolom Ők ezzel nem sértettek sem jogokat, sem emberi méltóságokat….Mindenesetre érdekes…

(Lindzy, libsifigyelő.hu)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Az összes észak-afrikai ország elutasította a migrációs központok építését! Hol vannak jogvédők, hol az ENSZ?

Riasztó hírek érkeznek a Nyugat-Balkánról – A migrációs nyomás meghaladja a 2015-ben tapasztalt szintet