in , ,

Az ápoltak átvették az uralmat a bolondok házában

Ellentüntetést hirdettek mára a 14 órakor kezdődő homoszexuális parádézás ellen a nemzeti radikálisok

Ellentüntetést hirdettek mára a 14 órakor kezdődő homoszexuális parádézás ellen a nemzeti radikálisok. A Budaházy György és testvére, Edda által vezetett mozgalom a napokban a Polgári Mulatóban tartott kerekasztal-beszélgetést a szexuális devianciák témakörében. Ezen Budaházy Edda a helyzetet úgy jellemezte: „Az ápoltak átvették az uralmat a bolondok házában”. Jancsó Gábor orvos szerint a normalitás nem megkérdőjelezhető állapot, az abnormálisok mégis megkérdőjelezik azt, hogy védekezésre kényszerítsék a normálisokat. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő pedig arról beszélt: az abnormális szexualitást hirdetők működése arra irányul, hogy az abnormalitást normálissá tegyék, a normálist pedig abnormálissá.

Budaházy Edda népesedési aktivista elmondta: ötszáz járókelőt kérdeztek meg arról, egyetértenek-e azzal, hogy homoszexuális párok gyereket fogadjanak örökbe, ám 87 százalékuk elutasította ezt. Arról is beszélt: a homoszexuális propaganda erőszakos nyomulásának hatására 1973-ra sikerült megfélemlíteniük az amerikai pszichiátria elitjét, és elérniük, hogy a homoszexualitást ne tekintsék betegségnek. Mint fogalmazott:

“Az ápoltak átvették az uralmat a bolondok házában.”

Magyarország szerinte szerencsés helyzetben van, hiszen nekünk elég, ha végignézünk a Nyugaton lejátszódó folyamatokon. A Novák Katalin elleni liberális támadásra utalva Budaházy Edda azt mondta: ma már ott tartunk, hogy ha egy prominens kormánytag azt mondja, hogy a házasság egy férfi és egy nő szövetsége, akkor óriási támadás éri. Szerinte ilyenkor nagyon erősen oda kéne állni azok mellé, akik a normalitás védelmében megszólalnak.

NEMÁTALAKÍTÁS TB-TÁMOGATÁSSAL

Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője annak a jogi stációit sorolta föl, hogyan vált a nyugati világban a korábban még büntetendő homoszexualitás és transzszexualitás immár szinte jutalmazottá, hogyan került privilegizált helyzetbe a normalitással szemben, figyelmen kívül hagyva a többségi társadalom érzékenységét, meg egyáltalán a társadalmak legalapvetőbb érdekeit. Az egyik ilyen lépcsőfok például az volt, amikor a homoszexuális vonulás betiltásáért marasztalták el Lengyelországot és Oroszországot, és ennek során kimondták, hogy nem hivatkozhatnak a többségi társadalom érzékenységére. Egy következő stáció pedig az volt, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága elmarasztalta az Egyesült Királyságot, amiért nem volt hajlandó újraanyakönyveztetni egy nemátalakító műtéten átesett embert, aki így nem tudott újra házasságot kötni…

“Eszerint tehát a transzszexuális személyek jogi elismerése állami kötelezettséggé vált”

– mutatott rá Gaudi-Nagy Tamás. A folyamat legvége, betetőzése (legalábbis jelen állás szerint), hogy a nemátalakító műtétek társadalombiztosítási finanszírozását hiányolta egy német „aberrált”, és a „bölcsnek nem mondható strasbourgi bíróság kimondta, hogy a nemátalakító beavatkozások nem zárhatók ki a társadalombiztosítotti körből”. Tehát így halad előre ez a menet – világított rá Gaudi-Nagy Tamás. Mint fogalmazott:

Ez egy abnormális irányvonal, és az egész logikai rendszerük, a működésük azon alapul, hogy az abnormalitást normálissá tegyék, és a normálist abnormálissá. És ehhez keresik, találják meg az eszközöket.

Gaudi-Nagy Tamás arra is kitért: egy nagyon tudatosan, szisztematikusan szervezett, erősített, bátorított, finanszírozott, jogilag, politikailag, gazdaságilag erős talapzatokon álló olyan kártékony rendszerről van szó, amelynek az a célja, hogy a hagyományos nemi identitású nemzetállamokat „széttörje”, a családot, hagyományokat, közösségeket szétverje. Szerencsére a magyar alaptörvény a normalitás talaján áll, jogilag védi a normalitást. Ugyanakkor hangsúlyozta: a nemi devianciák jogosultságait nem szabad bővíteni, sőt az eddigiekből is vissza kell venni.

NÉVEN NEVEZETT GYERMEK

Jancsó Gábor orvos arról beszélt, hogy a statisztikák szerint a társadalmon belül legfeljebb 1-2 százalékra tehető az ilyen „beteg, deviált szexualitású személyek” aránya. Arra is kitért: a buzerálni szóból eredő buzi kifejezés nem lehet sértő, mivel csak azt fejezi ki, hogy a normálistól eltérő megoldás. „Tehát csak nevén nevezik a gyereket” – tette hozzá. Végül megjegyezte: a normalitás, az egészség nem megkérdőjelezhető állapot, és amikor ezt megkérdőjelezik, akkor a normalitás állapotában lévőket próbálják kizökkenteni ebből az állapotból, védekezésre kényszeríteni őket, hogy valamivel szemben határozzák meg magukat – ez nem jó taktika a dolgok kezelésére. Jancsó Gábor szerint a homoszexualitás egy orvosi, társadalom orvostani probléma, és mivel „a szellem kiszabadult a palackból, mindenkinek, aki normálisnak gondolja magát, kötelessége ez ellen valamiféle harcot folytatni.

A teljes, több mint kétórás beszélgetést itt tekinthetik meg

(Pestisrácok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Liberalizáció – Hirdetések és filmek igyekeznek meggyőzni a nagyközönséget, hogy a homoszexualitás közmegbecsülést érdemel

Franciaország – Eljárás indult az ellen a rendőr ellen, aki két nappal ezelőtt halálosan megsebesített egy igazoltatásnak ellenálló, körözött férfit