in

Bukta van! Az EU illegális emberkereskedelmet folytat Líbiában!

Nem más áll a háttérben, mint modernkori rabszolga kereskedelem

Kezd kivilágosodni a kép a bevándoroltatás körül, miért hadakoznak a ballibok a bevándorlás mellett, miért erőszakoskodnak és miért akarják kötelezővé tenni.

A minap felkerült az internetre egy videó, melyben a CNN egyik munkatársa rejtett kamerával barangolta be Líbiában az “emberpiacokat”…Nem más áll a háttérben, mint modernkori rabszolga kereskedelem, vagyis óriási biznisz ez azoknak a ballibeknek, akik bevándorlás pártiak.

Ugyanis a videó felkerülésével egy időben az Európai Bizottság bejelentette, hogy az az ország, aki “önkéntesen” menekülteket fogad be, az fejenként 6000 eurót kap minden bevándorló után. (Ezeket a pénzeket pedig természetesen azoktól az országoktól tartják majd vissza, akik nem hajlandóak a migránsok elosztásában részt venni.) Tehát:

  • pénzbeni támogatás az önkéntességnek: az önkéntes tagállamok infrastrukturális és a működési költségeit az Unió fizetné; továbbá a a partra szállók, tengerből kimentetteket átvállaló tagállamokat menekültenként 6000 euró illetné meg.

Szóval a dolog úgy néz ki, hogy Líbiában pár száz dollárért veszik az embereket, akiket aztán csónakba ültetnek, majd kilökik őket a tengerre. Ott már várakozik a fuvar Európába. Kimenti az árut a tengerből, elszállítja a több száz kilóméterrel arébb fekvő Európába, kipakolják az árut, majd mennek a következő fuvarért. Hatalmas pénzek forognak kockán, hiszen több millió emberről van szó, azaz kb 60 millió afrikai bevándorlóról. Köhömm.. Hát nem egy szépen megtervezett import ez?

Persze ezeknek a “fejeseknek” nem számít az ember élet. Hiszen hatalmasat kaszálhatnak! Macron, Merkel, Pedro Sánchez, Charles Michel, Junker és cinkosaik mint Sargentini, Verhofstadt….Hát csodálkozunk? Persze kell a színjáték, a büntetés, hiszen a valami mondvacsinált ok kell arra, hogy megcsapolják azoknak az országoknak az uniós pénzeit, akik nem akarnak migránsokat befogadni.

Akárhogy is van, 60 millió afrikai bevándorló az igen szép summa!

Ezért is kell tovább harcolnunk az ellen, hogy a nyugati elit a mi pénztárcánkból gazdagodjon meg úgy hogy Európát is feláldozzák a pénzért. Meg van ez tervezve nagyon fondorlatosan! Csak egy valamit nem vettek számításba. Hogy van internet és az emberek nem hülyék! Minden adat és bizonyíték itt hever az asztalunkon, elég egy kattintás!

Nem elhanyagolgató tény az sem, hogy a mostani migrációs folyamatok a Kalergi-terv előkészítésének folyamatai mindamellett, hogy a globális pénzügyi elit teljes hatalomra tegyen szert a majdani, jövőbeli kevert fajú “fajta alatti” embertípus felett!

A Kalergi-tervről következő cikkünkben olvashatnak.

 

https://libsifigyelo.hu/)

 

 

Oszd meg te is, hogy mások is olvashassák!

 

 

One Ping

  1. Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Friss! Izrael lelőtt egy szíriai vadászgépet

A Kalergi-terv és a globális elit. Mi folyik ma Európában