in

Csak összefújja a szemetet a szél. Demeter Márta az LMP-ben

Demeternek végre sikerült bejutnia az LMP-be

Még az áprilisi választás előtt próbált először belépni Demeter Márta az LMP-be. Akkori próbálkozása rövid úton kudarcba fulladt, azóta pedig még kétszer fúrták meg az LMP-ben a politikus teljes jogú taggá választását.


Az MSZP-ből érkezett képviselő belépése ellen többen is nemtetszésüket fejezték ki, holott egy ízben maga Szél Bernadett jelölte tagnak. A múlt héten megbüntetett társelnök azzal érvelt, hogy szerinte Demeternek nem csak munkabírása és hozzáállása példaértékű, de folyamatosan dolgozik azon, hogy a pártot és a tagságot megismerje, és a párt is megismerhesse őt.

A múlt héten ismét megvétózták a képviselő belépési kérelmét. Volt olyan LMP-s politikus, aki ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „rém kellemetlen” számára a helyzet, de kénytelen volt vétózni, mások pedig azzal érveltek, hogy Demeter bemutatkozásakor visszautasította a belépés lehetőségét.

Most azonban, alig néhány nappal később Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke Facebook-oldalán közös fotót tett közzé a képviselővel, ami alá azt írta: „Üdvözlöm az LMP-ben a párt legújabb teljes jogú tagját, Demeter Mártát!”

Hurrá…

(libsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Szégyen! A Jobbik megyei képviselője Rákócziné Lózs Csilla és szimpatizánsai kivégzésekkel “viccelődnek”

A torontói lövöldöző Hussein “természetesen” mentálisan zavarodott volt