in ,

Csendőrökre támadtak a bevándorlók Spanyolországban, miközben áttörtek a kerítésen! Több csendőr is megsérült

A kormány egyenlőre nem tesz semmit az illegális bevándorlás ellen

Illegális migránsok rohamozták meg a spanyolországi Zahora város strandját. A mintegy harminc afrikai bevándorló még azelőtt partra szállt, mielőtt utolérték volna őket a rendőrök. Miután az olasz kikötőket lezárták, az illegális migránsokat szállító hajók első számú célpontja Spanyolország lett.

Folyamatosan áradnak be az afrikai bevándorlók Európába Spanyolországon keresztül. A spanyol hatóságok szerint egyre agresszívabbak és egyre többen jönnek. A spanyol kormány egyenlőre nem tesz semmit, pedig a szárazföldi kerítés megrohamozásakor oltatlan mésszel támadták meg a csendőröket akik közül többen megsérültek és kórházba kerültek.

Migránsroham a strandonMigránsroham a strandon

Nem mindennapi felvételek! Illegális migránsok rohamozták meg a spanyolországi Zahora város strandját. A mintegy harminc afrikai bevándorló még azelőtt partra szállt, mielőtt utolérték volna őket a rendőrök. Miután az olasz kikötőket lezárták, az illegális migránsokat szállító hajók első számú célpontja Spanyolország lett.#ECHOTV #ANEMZETHANGJA #MIGRACIO

Posted by ECHO TV on Monday, 30 July 2018

 

Vajon mennyi pénzt kapott a spanyol vezetőség azért, hogy Európa és az európai emberek biztonságát és életét ilyen mértékben kockára tegye? Napi majd’ ezer illegális bevándorló érkezik spanyol földre..Vajon mennyi a limit? Nem utolsó sorban a migránsok egyre agresszívabb viselkedése aggodalomra adhat okot! Ébresztő Európa!!!!!

(videó: ECHO TV)

(https://libsifigyelo.hu/)

 

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Merkel hazarendeli az egész német ipart Magyarországról! Ja, nem! Debrecenben épít gyárat a BMW

Kész röhej! Matteo Salvinit kitiltották Mallorcáról