in ,

CSU bajor miniszterelnök: “A haza egy szellemi horgony, melyre mindenkinek szüksége van”

A CSU bajor miniszterelnöke, Markus Söder hitet tett a hazaszeretet és a kereszténység fontossága mellett, valamint élesen bírálta azokat, akik nem veszik komolyan a migráció kérdését

 

Markus Söder a keresztényszocialisták hamvazószerdai nagygyűlésén keményen bírálta Angela Merkel kancellárt, valamint a többi pártot, köztük a Zöldeket és az AfD-t is.

Markus Söder

Fotó: AFP

A Passauban megtartott beszédében a bajor miniszterelnök kijelentette, hogy a „bevándorlás mindent megváltoztatott Németországban”, aki pedig nem hisz ebben, az téved a valós helyzetet illetően.

Söder követelte a kereszténység iránti elkötelezettség belefoglalását a bajor alkotmányba, valamint a feszületek kihelyezését minden bajor állami hivatalban. A patriotizmus fontosságáról szólva kiemelte, hogy

A haza nem csak szentimentalizmus, a haza egy szellemi horgony, melyre mindenkinek szüksége van.”

A bajor miniszterelnök az integráció kapcsán elmondta, hogy a már ott lévő bevándorlóknak integrálódniuk kell a német társadalomba, és sokkal nagyobb figyelmet kell arra fordítani, hogy elsajátítsák a német nyelvet és magukba szívják a német kultúrát az iskolában.

(forrás: Bertha László, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Nem vicc, kalifátusi szóhasználatot alkalmaz a francia állam

Egy svéd rendőr felkavaró vallomása