in , ,

Döbbenet: magyar nők megerőszakolásával viccelődtek Gyurcsány fórumán

agyhalál

Itt az újabb bizonyíték rá, hogy a humor balliberális műfaj! Gyurcsány Ferenc a bevándorlásról beszélt egy csütörtöki, pécsi fórumon, amikor azt mondta: szerinte Magyarországon nem változott semmi a bevándorlók miatt, például nem erőszakoltak meg senkit. A közönség soraiból erre valaki közbeszólt, hogy sajnos – mire mindenki nevetésben tört ki. Hát nem vicces? 

Az M1 Híradójának birtokába jutott egy hangfelvétel, melyen Gyurcsány Ferenc hallható. A volt miniszterelnök csütörtök este egy pécsi fórumon beszélt a bevándorlásról. Kitért arra is, hogy szerinte a hazánkba, legálisan befogadott menekültek miatt semmi sem változtatott Magyarországon, például nem erőszakoltak meg senkit. „Ne mondja azt, hogy sajnos, mert…” – mondta a DK elnöke, majd kiszólt a közönség egyik tagjának, és mindenki hangos nevetésben tört ki.

Én is lehetnék az ő helyükben” – mondja egy német nő abban a kampányvideóban, amelyben olyan fiatal nőkre emlékeznek, akik migránsok által elkövetett brutális bűncselekményekben haltak meg. Mint például az a mindössze 15 éves német lány, akit egy afgán bevándorló késelt halálra tavaly decemberben, a németországi Kandelben.

Gyurcsány korábban a házába fogadott migránsokat; forrás: Blikk

Néhány hónappal korábban Lipcsében támadtak és erőszakoltak meg egy kocogó nőt. Az elkövető szintén bevándorló volt. 2015 szilvesztere után pedig több mint 500 kölni nő tett feljelentést, miután zömében észak-afrikai bevándorlók zaklatták őket, többüket megerőszakolták és kirabolták. De nem csak Németországban történtek ilyen esetek. Tavaly októberben a Kanári-szigetek egyik népszerű nyaralóhelyén egy bevásárlóközpont mosdójában erőszakoltak meg egy turista nőt. Négy marokkói férfit tartóztattak le, közülük többen illegális bevándorlók voltak. Augusztus végén egy lengyel párt bántalmazott négy migráns Olaszországban: a férfit félholtra verték, a nőt pedig többször megerőszakolták az egyik üdülőhelyen.

Ilyen előzmények után viccelődtek Gyurcsány Ferenc pécsi fórumán azon, hogy Magyarországon ilyen esetek – szerintük sajnos – nem történtek. Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Talán csak annyit: április 8-án véleményt lehet mondani róluk a szavazófülkében!

Forrás: Híradó.hu. Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PS
(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Agyhalál – Megáldhatja-e a katolikus pap a homoszexuális párokat?

Stabil agyhalál – A Liberálisok kiállnak a Göncz Árpád állomásért – Mind a 0% támogatja