in , ,

Egy különleges ország és nemzet halála – Svédország

Svédek százezrei hagyhatják el hazájukat

Svédország iszlamizálása évek óta folyamatban van, most viszont turbóra kapcsolt a vezetőség. A népesség kicserélése nagy léptekben halad előre, már odáig fajultak a dolgok, hogy aki bármilyen módon megsérti az iszlámot, az bizony börtönbe is kerülhet.

Eddig is sok svéd menekült el hazájából Norvégiába, Finnországba avagy Lengyelországba, de a kormány mostani döntése okán svédek tízezrei menekülhetnek el otthonról. Céljaik között egyre népszerűbb Magyarország.

A szinte már törvénybe iktatott iszlám ellenes “bűntett” minden területen ellenőrzés alá került, így nem csak beszélni nem lehet róla, de posztolni sem, sőt odáig fajult a helyzet, hogy most már az Iszlám Állam nevű terrorszervezetet is “szeretni” kell.

Egy svéd nő a Facebook-oldalán posztolt a muszlimokról. Miután valaki feljelentette a posztok miatt, a rendőrség bilincsben vitte el, megalázó módon kihallgatták és DNS mintát is vettek tőle.

A nő a kihallgatás során elmondta, hogy az “átlagos” muszlimokkal nincs semmi baja, hiszen a legjobb barátja is az, de az Iszlám Államot nem szereti. Sokat olvasott a szélsőséges iszlám csoportról és nem tetszik neki, ahogy az emberekkel bánnak.

A rendőrségi akta szerint a nőt egy bizonyos népcsoport elleni fenyegető és negatív magatartással vádolják. Ezért göteborgi ügyész, Sara Toreskog eljárást indított ellene, gyűlöletbesdzéd vádjával..Ha a 32 éves svéd nőt elítélik, akár 2 évet is kaphat.

És ez csak egy esete a mostanában, nap mint nap gőzerővel zajló svédországi, svédek ellen irányuló rasszizmusnak. Teljes agyhalál…

(libsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Donald Trump amerikai elnök biztatta Orbán Viktort, hogy továbbra is védje a határokat

Orbán Viktor kijelentette: az Európai Bizottság jelenlegi tagjainak jövőre menniük kell