in , ,

GAZEMBER – Gyurcsány két hónappal a választások előtt még mindig a határon túliak ellen uszít

A Demokratikus Koalíció elnöke pécsi fórumán többek között megismételte: megvonná a szavazati jogot a magyar állampolgársággal rendelkező határon túliaktól

Gyurcsány két hónappal a választások előtt még mindig a határon túliak ellen uszít

 

Az ellenzéki politikus a fórumon a “demokratikus oldal” támogatására szólította fel a baloldali érzelmű szavazókat, majd kifejtette: a különbségek, amelyek a baloldali ellenzéki pártok között vannak, “nem különösebben számítanak” a választásig. A politikus egyúttal bejelentette, hogy a DK a független országgyűlési képviselőjelöltként induló Mellár Tamás közgazdászt támogatja Pécsen.

Gyurcsány Ferenc a kizárólag általa jobboldaliként jellemzett képviselőjelöltről azt mondta: független jelöltként pokoli nehéz dolga lesz, és ha véletlenül nem nyer, akkor el fognak veszni a szavazatai.

Az ellenzéki politikus a fórumon emellett arról beszélt, hogy meg kell roppantani a jobboldali, konzervatív médiát. Egyúttal megismételte, hogy

megvonnák a szavazati jogot a magyar állampolgársággal rendelkező határon túliaktól.”

Gyurcsány Ferenc végül kitért arra is, hogy pártja közelgő kongresszusán jelenti be a demokraták kormányzásának legelső napi programját.

(Sümeghi Lóránt, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Hivatalos: AZ RTL Klub a Jobbik és a DK s*ggét nyalja a leginkább

Soros-csicskák akcióban – A STOP Soros visszavonását követeli a Helsinki Bizottság