in , ,

Gyurcsány Ferenc szenvedélyesen szereti a hazáját majd belegebed – de vajon melyiket?

Gyurcsány ferenc megint gebedni kezdett

Egy bizonyos szintű lelki mazochistának kell lenni ahhoz, hogy országunk belső ellenségeinek azaz ellenzéki “politikusainak” facebook oldalát átböngéssze az ember. Mert fáj. Sokszor már fizikailag is fáj, az ember szeme rángatózni kezd, tekintete üvegessé válik, miközben hajtjuk az egeret lefelé az oldalon olvasva azt a sok sok hazugságot és ámítást.

Én igyekeztem. Esküszöm, igyekeztem a választások előtt felvenni a kapcsolatot az ellenzéki pártokkal, vezetőikkel, mert engem, mint választó polgárt érdekelt az, hogy azokban a túltolt választási programokban szereplő megoldásokat hogyan képzelik véghez vinni. Tényleg érdekelt pl. a Jobbik általi rákos daganatok betiltása, az LMP által kezdeményezett repülőgépek lehalkításának menete, a PM programmjában szereplő alapjövedelem finanszírozása, nem mellesleg a DK oktatási, avagy egészségügyi reformjai.

Mondanom sem kell, hogy a most demokráciáért kiáltó ellenzéki pártok egytől egyig demokratikusan letiltottak, így nemhogy választ nem kaptam, de meggyőzni sem próbáltak, hogy szavazzak rájuk.

Ma is mazochistáskodtam és ellátogattam Gyurcsány Ferenc facebook oldalára, hogy a körmére nézzek annak az embernek, aki oly sokszor nyilatkozta az éterbe, hogy neki mindegy, hogy magyar, vagy hottentotta, vagy éppen nevezte szeretett hazáját kurvaországnak, belegebedett abba, hogy úgy csináljon, mintha kormányozna miközben az embereknek hazudni kellett egy gazdasági válságot amíg Ő a haverokkal dúskált minden földi jóban és fárasztó volt az országból külföldi bankokba kimenteni a pénzt.

Rohadt nehéz volt neki a 167 milliárdot lenyúlni, lépre csalni az embereket a devizahitellel, eladósítani az országot, lenyúzni a népről a bőrt, majd mindezek mellett a nemzeti ünnepen izraeli katonákkal agyonveretni és lövetni a magyart Budapest utcáin. Hiszen neki mindegy, hogy magyar…..

Hazudni az ukrán nyugdíjakról, mikor pontosan tudta, hogy mikor Ő volt a miniszterelnök, akkor Ő is ugyan úgy fizette azokat, hiszen az 1962 decemberében szignózott, majd 1963 júliusában hatályba lépett egyezmény a mai napig érvényes, habár a Szovjetunió 1991-ben megszűnt ezért nincs kivel újratárgyalni. De Ő ezt is tudta, mégis belehazudott a nép szemébe azzal az ártatlan képével.

Mesélhetek még a 2004-es határon túli magyar testvéreinkkel szemben elkövetett árulásáról, a mostani kampányának egyik főtémájáról, melyben megfosztaná Őket állampolgárságuktól.

Írhatnék regényt róla, bár jót aligha..Nem ismeri azt a szót, hogy haza, nem ismeri azt, hogy nemzet. Egy szót ismer, az pedig a pénz és egy valamihez értett eddig, az pedig a hazugság!

Most a hatalmas zakó után Ferenc felvette újra ártatlan arcocskáját és megint gebed…Belegebed…A hazaszeretetbe, a szenvedélybe, melyet a hazája iránt érez…Na persze. Egy többszörös hazaáruló szájából ez elég furán hangzik..

Ő Európát akar, mi Magyarországot. Ő Európai Egyesült Államokat, mi Magyarországot.

Mi vagyunk azok, akik szenvedélyesen szertjük a hazánkat! A mi szenvedélyünk Magyarország!

A baloldal ideje lejárt! Ferenc! Ne rágd tovább a nemzet testét! És igyál kevesebbet, mert ha sokat iszol, bolondságokat beszélsz!

Én szenvedélyesen szeretem a hazámat, nekem ez az életem

Én szenvedélyesen szeretem a hazámat, nekem ez az életem, ezért én majd belegebedek abba, amit most látok az országban – tegnap a Húzós – Rónai Egon műsora az ATV-n vendége voltam.A teljes beszélgetést itt tudod megtekinteni: http://www.atv.hu/videok/video-20180510-huzos-gyurcsany-ferenc-2018-05-09

Posted by Gyurcsány Ferenc on Thursday, 10 May 2018

 

(libsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Mert ugye az EÜ romokban – Folytatódnak az egészségügyi fejlesztések!

Az Országos Bírói Tanács (OBT) feljelentette a magyar kormányt az Európai Igazságügyi Tanácsok Hálózatánál