in , ,

Gyurcsány kettétépte az MSZP-t

Az egyik felét már felzabálta, a másik felével éppen a zsíros pofáját törli

Gyurcsány Ferenc nagy lábon él, körülbelül havi 20 milliót költ, annyit, amennyit sok magyar család 10 év alatt sem. Plusz óriási vagyont tart egy osztrák pénzintézetben a Demokratikus Koalíció elnöke. Azzal védekezik, hogy joga van akárhol bankszámlát nyitni, és azon bármekkora összeget tartani. Mintha nem ő maga ült volna be Simicska hírtévéjébe hazudozni hetente háromszor, mások állítólagos titkos svájci bankszámláiról, azután kiderül, nem másoknak, hanem Gyurcsánynak van titkos, 150 millió forintos számlácskája. Amikor Gyurcsány másokat inszinuált, akkor Havas Henrik Mucikája, a pengeszájú Kálmán Olga nyelte a sztorit, mint kacsa a nokedlit. Most megkukult, vagy Lajos szólt, hogy a Jobbik várható technikai koalíciós társától coki.

Szóval a DK vezetője a Schoellerbank AG bécsi fiókjánál vezetett számlán tartja a szép összeget. Ez az osztrák bank egy exkluzív, magánkézben lévő pénzintézet, amely 1833 óta működik.
Gyurcsány a 2017-es vagyonnyilatkozatában bruttó 747 878 forintos képviselői tiszteletdíján felül csak a családi vállalkozástól, az Altus Portfólió Kft.-től származó nem egészen 223 millió forint osztalékot tüntette fel rendszeres vagy eseti jövedelemként. A Magyar Időkben megjelent, hogy ez a társaság 2016-ban 1,2 milliárd forint, míg az Altus Befektetési Zrt. 2015-ben 74 millió és 2014-ben 169 millió forintos osztalékot fizetett ki neki. Az egykori kormányfő emellett egy 50 négyzetméteres pápai lakást és a feleségével közösen vásárolt háromezer négyzetméteres kötcsei telket és a rajta álló 267 négyzetméteres házat vallott be az okiratban tavaly és idén egyaránt.

Az, hogy ezt sem vallotta be magától, csupán kényszer alatt, a leleplezés után már mégsem tagadhatta, minket meg nem lep meg, mert azt tapasztaltuk a hosszú évek alatt, míg az ország nyakán ült, hogy Gyurcsánynál a hazudozás nem botlás, hanem életforma.

Már a technikatanári diplomáját sem tiszta körülmények között szerző, KISZ-funkcionáriusból lett heves vérmérsékletűnek mutatkozó bűnöző soha nem köntörfalazott. Elismerte már, hogy tolvaj, és azt üzente, kapják el, ha tudják. Az apja szerényebb volt, mikor lebukott. „Gyurcsány Ferenc vádlott teljes egészében beismerte a terhére rótt cselekmények elkövetését, és azokat ittasságával magyarázta” – olvasható az egyik ellene hozott ítéletben, és emiatt a szabadságvesztés ideje alatt el is rendelték a Gyurcsány család fejének kényszergyógyítását.

Ha, saját beismerését felhasználva, sikerült volna elkapni a kirafinált utód grabancát is, még mindig maradt volna egy menekülő út a számára, hiszen csak elballagott volna a doktorhoz, és kért volna egy szakvéleményt a per során arról, hogy olyan betegségben szenved, mely a büntethetőségét kizárja. És akkor egy ilyen felmentést utólag úgy lobogtatott volna, mint ártatlanságának bizonyítékát.

Emlékszünk talán, a liberálbolsi lakájmédia előbb magasztalta Gyurcsányt, mint zseniális vállalkozót, majd mikor ez-az kiszivárgott róla, mentegette, hogy Gyurcsány vállalkozóként szerezte irdatlan vagyonát. Na, most ez épp olyan, mint a külföldi bankszámla. Ami senki másnak sem lehet, csak Gyurcsánynak. Vállalkozásaiból sem lehet senki más vagyonos, csak Gyurcsány.

Az ő felesége, az ő anyósa, az jó, mindenki másé rossz. Gyurcsány Ferenc már alapból egyáltalán nem volt hétköznapi kiszfunkcionárius. Mégis az állampárt ifjúsági szervezetének vezetője, mint agresszív és szájaskodó figura, addig nem vitte anyagilag szinte semmire, míg a kommunista, ávós, internacionalista titkosszolgálati kapcsolatokat sem nélkülöző családba (ld. Apró Antal, ifj. Apró Antal, Apró Piroska, meg a veje Dobrev Péter, Dobrev Klára, Gyurcsány feleségének apja és a bolgár szál) harmadik házasságával be nem került. Mai közönsége is ebből a régi vaskalapos ávós-munkásőri közegből és azok leszármazottaiból rekrutálódik.

S míg az általános polgári elvek mentén élők és a nemzeti gondolat hívei iszonyodnak tőle, a saját durva közegében nehezen elvitatható a kedveltsége. Gyurcsány vállalkozói meggazdagodása a szakkönyvekben leírt maffiatevékenység iskolapéldája. A fő politikai sodorból, rendszerváltás ide vagy oda, egy pillanatra sem került ki a régi ávós banda. Szilvásy sem volt magányos az Antall-kormány kancelláriájában:

Apró elvtársnő és bolsevik udvartartása részese volt a rendszer minden információjának 1990 után is, a fontosabb intézményekben megőrzött pozícióik révén.

A Szilvásy–Laborc–Portik trió? Minden kilométerkőnél ott voltak a maffiás haverok belföldön és külföldön is. Most a nemzetközi drogüzletben, a migránsok Európára szabadításában fantáziát látó Soros György nekik aszfaltozza, Simicskával együtt a hatalomhoz vezető utat. Elek István pedig a legerkölcstelenebb, választási csalással felérő, a választókat átverő módozatokat veti számukra papírra a HVG-ben.

Elek annak idején, Debrecenivel összeállva, Szilvásyval a háttérben, tudatosan segítette szétzilálni az MDF-et, és sajnos a néhai miniszterelnök ezt vagy azért mert nem vette észre, vagy másért, mindenesetre a politikai helyzettel és az álnok tanácsadókkal megbirkózni képtelen módon, sorra hibás döntéseket hozott.

Ha ő akkor Csurkát nem üldözi el, ma Gyurcsány nem lenne abban a helyzetben, hogy bedobjon kétszer egymás után (köteles beszéd, ukrán nyugdíjasok) egy olyan, politikailag jól kiaknázható hazug témát, amit valós konfliktusként tolhat a liberálbolsik máig rendelkezésére álló, mindenütt látható, sugárzó, nyomtatásban és interneten elérhető, terjesztett kommunikációs felületein. Gyurcsány aljas szemét módon hazudik, mint a vízfolyás, hibátlan bolsi módszerrel, a hatás kedvéért tényeket kever megalapozatlan híresztelésekkel, majd az egészet kitekeri, csúsztatásokkal tarkítja.

Az MSZP vezetése Stockholm szindróma áldozata lenne, vagy kényszer hatása alatt cselekszik? Találgatni felesleges, tény azonban, hogy az elégedett Gyurcsány az MSZP maradékával éppen zsíros pofáját törli.

(forrás:magyarforum.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Agyhalál – Tolvaj Czeglédy összegyűjtötte az aláírásokat, hamarosan szabadulhat

Rekordidő – A Fidesz minden körzetben összegyűjtötte a szükséges számú aláírásokat