in ,

Hoppá! – Újabb kitoloncolások az EU területéről! Bajorország saját repülőkkel szállítja haza az illegális migránsokat!

Bajorország is bekeményített

Annyira nem képes a német állam a kitoloncolásokat normálisan megszervezni, hogy a bajor tartományi vezetés úgy döntött, a saját kezébe veszi az irányítást.

Korábban is érkeztek már infómorzsák arról, hogy Németország elindítja az illegális bevándorlók kitoloncolását, ám ennek az ígéretnek alig volt foganatja.

Markus Söder, a Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa és bajor miniszterelnök ezt megelégelve azt ígérte, hogy a jövőben Bajorország saját repülőgépekkel fogja hazaszállítani az ország területén illegálisan tartózkodó bevándorlókat. Eddig a tartománynak ugyanis arra kellett volna várnia, hogy a kormány küldi majd a repülőgépeket a kitoloncolásokhoz.

Söder ezért azt találta ki, hogy a tartomány kisebb méretű repülőgépekkel indítja meg a deportálásokat.

“Ezúton ugyanis könnyebben és hatékonyabban szervezhetőek meg a kitoloncolások.”

A cél természetesen az, hogy elbátortalanítsák a migránsokat attól, hogy Bajorországban kérvényezzenek menekültstátuszt.

A művelethez hozzátartozna a rendőri erők speciális felkészítése is. A tartományi kormányzat internálótáborok létrehozását is tervezi, hogy ne tudjanak olyan könnyen elszökni azok, akiknek menedékkérelmét elutasították. Azok a migránsok, akik a hatóságokkal szemben erőszakosan viselkednek, azonnal kitoloncolásra fognak kerülni.

“Nem a menedékkérelmekkel akarjuk ösztönözni a bevándorlókat, hanem a hazajutást segítő programokkal”

– nyilatkozta Söder.

 

(forrás:Forisek Ádám 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Most tessék sivalkodni! – Matteo Salvini és Orbán Viktor a jövőben együtt fog dolgozni az EU szabályainak megváltoztatásán

Hozz Világra Még Egy Magyart! – Budaházy Edda riport