in ,

Horror hétvége Londonban! Több késelés és fegyveres támadás!

Több támadáshoz is riasztották a rendőröket

UNITED KINGDOM, London: A police officer walks past a cordon at Parsons Green Underground Station on September 15, 2017 in London, England. Several people have been injured after an explosion on a tube train in south-west London. The Police are treating the incident as terrorism. - Staisy Mishchenko

Tovább folytatódik az erőszakhullám a brit fővárosban.

Pokoli hétvégén vannak túl a londoniak, már pénteken kora hajnalban, helyi idő szerint 3:36 körül egy megkéselt férfihez riasztották a rendőröket. A 30 éves férfit egy dél-londoni kórházba szállították, és egy 29 éves gyanúsítottat őrizetbe vett a rendőrség. Ez még csak a kezdet: egy másik férfit helyi idő szerint este 20:10-kor késeltek meg London délkeleti részén, a szúrások a mellkasát érték. A kiérkező rendőrök azonnal kórházba szállították, és egy 23 éves gyanúsítottak őrizetbe vettek.

Alig 20 perc telt el, és újabb “incidensre” került sor: egy férfire géppisztolyból leadott golyózápor hullott este 20:34-kor. Szemtanúk beszámolói szerint autójában ült, amikor összetűzésbe keveredett a lövöldözővel, aki aztán 17 lövést (!) adott le fegyveréből. A sofőrt szintén kórházba szállították.

Sajnálatos módon szombaton is bőven akadt teendője a rendőrségnek. Szombat este nyolc óra körül riasztották a hatóságokat egy lövöldözéshez, ahol igazi horror fogadta a rendőröket. A két áldozat közül az egyiket ugyanis arcán érte a lövés. Olyan súlyos sérülése volt, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A férfi jelenleg is küzd az életéért.

Alig egy órával e lövöldözés előtt egy késelésről is értesítették a rendőröket. Egy negyvenes éveiben járó férfit a Greenwich vasútállomáson támadtak meg ismeretlenek, kórházba szállították, de állapotáról egyelőre nem áll rendelkezésre bővebb információ.

Az első két késelést leszámítva letartóztatások nem történtek.

 

(forrás:Forisek Ádám 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Németország – Korrupció – Dagad a botrány a brémai bevándorlásügyi iroda körül

A Demokratikus Koalíció újra arra kéri az Európai Uniót hogy büntesse meg Magyarországot! – Hazaáruló Niedermüller Péter megint büntetésért lobbizik az EP-ben