in ,

Hozott betegségek – Borzalmas következményei lesznek Európára nézve

Olyan betegségeket hordoznak a bevándorlók, melyek az európai emberre nézve mindenképp halálos

A bevándorlásnak borzalmas következményei lesznek Európára nézve, amiről most hallgatnak, de egy botrányos jelentés feltárta a titkot a veszélyről!

Ellenőrizhetetlen, ez pedig hamarosan súlyos haláleseteket fog okozni kontinens-szerte! Nemrég egy jelentés látott napvilágot, mely a világ vezetőinek figylemét hívja fel egy nagyon-nagyon fontos problémára.

Elkerülhetetlen, hogy foglalkozzunk ezzel, különben egész Európa kihalhat, méghozzá alig 1-2 évtizeden belül!

Ha mi csak úgy utazhatunk Afrikába, hogy egy csomó védőoltást felveszünk, akkor ha Afrikát utaztatjuk ide, az ugyanúgy veszélyt jelent.

A migráció kapcsán kevés szó esik az illegális bevándorlók által Európába behozott betegségekről. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász úgy véli, nem csak a biztonsághoz, de egészsége megőrzéséhez is joga van minden polgárnak.

Lomnici Zoltán a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta: egy NATO-kutatás szerint 2020-ig 60 millió afrikai bevándorló érkezhet az Európai Unióba. A szakértő szerint a balliberális médiumok szégyenletes módon reagáltak erre a kérdésre, a probléma megoldása helyett arról beszéltek, hogy riogatás, félrevezetés és hazugság történik.

A WHO adatai alapján kijelenthető, hogy csupán az elhanyagolt trópusi betegségek tekintetében több mint 500 millió afrikai érintett a szubszaharai térségben. A dél-afrikai személyek közül, a 15 és 49 év közötti korosztálynak közel a fele HIV-fertőzött – közölte Lomnici Zoltán.

„Van egy fertőző betegségként számon tartott ráktípus, a Kaposi-szarkóma, ami vezető halálozási oknak számít a fekete-afrikai térségben”

– tette hozzá.

Nem árt ismerni azt a tényt, hogy csak Nigériában már most 3,2 millió HIV fertőzött él.

Ez nem csak azért baj, mert az EU-ba belépve el-elmaradnak az ellenőrző vizsgálatok, hanem a rengeteg erőszakos bűntény miatt ezek a betegségek elterjedhetnek az egész világban.

Már most is vannak hírek arról, hogy többek között Németországban több eddig ismeretlen kór ütötte fel fejét.

Az egyik ilyen egy sokkal súlyosabb, Európában korábban nem is ismert TBC fajta…

„Ez súlyos felelőtlenség, hiszen ha lefolytatták volna a megfelelő vizsgálatokat, akkor ki lehetett volna szűrni a betegeket, és adott esetben megfelelő gyógymódot kaphattak volna”

 

(forrás:világfigyelő)

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Orbán Viktornak meghatározó szerepe van az EU-s fórumokon

Bayer Zsolt: Miért nem mennek a bevándorlók arab országokba?