in ,

Így örült a magyar sportvilág a történelmi aranynak

Szinte az egész ország egyként szurkolt Liu Shaolin Sándornak, Liu Shaoangnak, Knoch Viktornak és Burján Csabának, vagyis a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltónak a phjongcshangi téli olimpián, az 5000 méteres táv döntőjében

Szinte az egész ország egyként szurkolt Liu Shaolin Sándornak, Liu Shaoangnak, Knoch Viktornak és Burján Csabának, vagyis a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltónak a phjongcshangi téli olimpián, az 5000 méteres táv döntőjében. A fantasztikus négyes elképesztő sikeréhez rengetegen gratuláltak a fiúknak a magyar élsportolók közül. Sőt, a világ leggyorsabb embere, Usain Bolt sem hagyta szó nélkül a teljesítményt.

Nem lehet megunni, újra és újra írni és olvasni kell róla, hiszen sporttörténelmi pillanatot élhettünk át, amihez egymás után gratulálnak a hazai sportélet kiválóságai.

Uramisten, mit tettünk! Olimpiai bajnok a magyar férfi gyorskorcsolyaváltóFORRÁS: AFP/ROBERTO SCHMIDT

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka jól ismeri az érzést, hogy milyen legjobbnak lenni ötkarikás játékokon. Az Iron Lady egyszerűen csak annyit üzent Instagramján, hogy“jó magyarnak lenni”.

Kétszeres olimpiai bajnok vívónk, Szilágyi Áron stílusosan klubtagokként üdvözölte az újdonsült aranyérmeseket.

A magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos Facebook oldala sem hagyta szó nélkül az elképesztő teljesítményt.

Sportolóink mellett a Magyar Rendőrség is frappáns üzenetet küldött a csapatnak. Twitterükön azt írták:Ehhez a gyorshajtáshoz mi is gratulálunk!”

 

Ehhez a gyorshajtáshoz ⛸️ mi is gratulálunk! 🏅🇭🇺 Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Knoch Viktor, köszönjük!@pyeongchang2018

(forrás:www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

AGYHALÁL – LMP: az első utunk Moszkvába vezet majd

Nagyszámú német katonát küldenének az orosz határ mellé