in ,

Kész! Az egyik áruló árulózza a másik árulót. Most a Jobbikon belül. Vagy kívül? Már nem tudom, hogy ki hol van.

A magyar politikatörténetben példátlanul durva megnyilvánulásról készült videó körbejár a neten.

Emlékszünk, hogy a napokban a DK-ás Niedermüllet esett neki Ujhelyinek, mert éppen nem azt nyilatkozta, amit Brüsszel elvár tőlük…

Most pedig Toroczkait és Dúró Dórát menesztették a Jobbikból, mert épp nem úgy gondolkodtak, ahogyan azt a “lemondott” Vona Gábor elvárta volna tőlük! Tulajdonképpen Vona be van szarva! Ugyanis Toroczkai és Dúró voltak az utolsó radikális láncszemek, még életre keltették volna az igazi Jobbikot. De ugye ez lehetetlen, hiszen Vona is csak egy báb, neki azt kell tennie, amit fentről parancsolnak neki. Ezzel elhárították a “visszajobbikosodási” problémát és gőzerővel kapaszkodhatnak a szélsőbal irányába.

Egyúttal meg is kezdődött a karakter gyilkosságok éve!

Vona Gábor jobb­keze, a Ba­ri­kád című párt­lap ko­rábbi fő­szer­kesz­tője, a Job­bik mé­dia­sztárja, Pör­zse Sán­dor a HírTv mű­so­rá­ban el­ké­pesztő dur­va­ság­gal ment neki az ál­tala csak áru­ló­nak ne­ve­zett To­rocz­kai Lász­ló­nak és Dúró Dó­rá­nak.

A megtámadott Toroczkai később a Facebookon szó szerint „őrjöngésnek” minősítette a Jobbik médiasztárjának szereplését.

Én mindenesetre drukkolok az egész ellenzéki összefosásnak, hogy maradjanak tovább ezen az úton és akkor 2022-ben a Fidesznek biztosított a 4/5-öd! De egyébiránt nem ártana két árulózás között valamicskét az ország ügyeivel is foglalkozni! Köszönjük!

 

 

 

(libsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Szijjártó: Magyarország nem csatlakozik az Amerikát bíráló európai kórushoz

Vadhajtások nyílt levele Dúró Dórának | Ne add vissza a mandátumodat!