in

Kész röhej! Matteo Salvinit kitiltották Mallorcáról

Az olasz belügyminisztert nemkívánatos személynek nyilvánították a spanyolországi Mallorcán

Az olasz belügyminisztert nemkívánatos személynek nyilvánították a spanyolországi Mallorcán. A Liga politikusa a szigeten szeretett volna nyaralni, de annak tanácsa – amely sajnos főleg baloldali pártokból áll, így a Podemos és a szocialisták is meghatározó tényezők a testületben – nemkívánatos személynek nyilvánította. Az informális kitiltás oka a bevándorlók és a cigányok elleni kormányzati fellépés a mallorcai indoklás szerint.

Salvini azóta közölte a Twitteren azt is, hogy az olaszországi, Adria-parti Cervia úgyis szebb, mint Mallorca, és ott fog nyaralni. Időközben videó is megjelent az Adriai-tengerben lubickoló politikusról.

https://www.facebook.com/salviniofficial/videos/10155952337903155/

 

Közben a vitába az osztrák Szabadságpárt is bekapcsolódott. A párt felső-ausztriai vezetői, a tartományi FPÖ-vezér Manfred Haimbuchner és a welsi FPÖ-s polgármester, Andreas Rabl meghívta Salvinit egy ausztriai üdülésre. Szerintük Salvini Európát a menekültpolitika újragondolására késztette, és ezért szeretnének ők Welsben Mallorcával látványosan szembehelyezkedni.

A láncot a hazaáruló osztrák szociáldemokraták folytatták. Az SPÖ welsi vezetője, Klaus Hoflehner máris kijelentette: náluk is nemkívánatos személy Salvini a migrációs politikája miatt, és ellenzik, hogy náluk töltse a szabadságát az olasz belügyminiszter. Az SPÖ politikusa szerint cinikus és “az emberi méltóságot megalázó” az FPÖ-s meghívás, hiszen “az olasz menekültolitika miatt több ezer ember fullad a tengerbe”.

Donald Trump viszont Salvini politikáját dicséri!

Hatalmas óvoda ez az Európa gyerekek…Leszek a barátod, nem leszek a barátod! Játszom veled, most nem játszom veled..Örihari, öribari.. 😀 Kész vagyok!

Különben is ki a fene akarja Mallorcán tölteni a szabadságát mikor az olasz tengerpart is csodálatos hely?

 

(https://libsifigyelo.hu/)

(kurucz.info nyomán)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Csendőrökre támadtak a bevándorlók Spanyolországban, miközben áttörtek a kerítésen! Több csendőr is megsérült

Újabb balos kamura derült fény! Nincs leszerelési hullám a rendőrségnél!!!