in ,

Liberálisék fordítva ülnek a lovon – A bevándorlókat meg kell védeni az európaiak gyűlöletétől

A civilizálatlan emberi alfaj így alkalmazkodik

Spanyolországban integrálódnak az afrikaiak…Tehát a bevándorlás jót tesz Európának – mondja a liberális sajtó és a liberális uniós képviselők. Mondják ezt azok, akik elszigetelt palotákban élnek, testőrökkel járnak és soha, de soha nem “ereszkednek” le a pórnéphez. Mondják ezt azok, akik nem élnek hétköznapi életet. Nem járnak bevásárolni, dolgozni, ügyet intézni úgy, mint az átlag polgár. Igen. Így meg lehet szokni ezt az állapotot! Megszokni és tolerálni, elfogadni és szeretettel fordulni a szerencsétlen menekülők felé. Plüssmacikkal és lufikkal reagálni egy egy tömeggyilkosságra. Igen, ez ma a liberális demokrácia Európában.

A liberálisok szerint ezt meg lehet szokni. Együtt lehet ezzel élni és aki ezt nem tolerálja, az idegengyűlölő és fasiszta. Gonosz ember az, aki nem szereti az idegeneket és nem érti meg őket. Gonosz és gyűlölködő ország az, aki lezárja a határait és megvédi polgárait attól, hogy ezt meg kelljen szokniuk.

Számtalan videót töltenek fel nap mint nap az internetre kétségbe esett nyugat európai polgárok arról, hogy mit kell nap mint nap átélniük. Hiába kiáltanak segítségért, hangjukat elnyeli a sötétség, mely uralja a befogadó országokat. Ezek a videók rendszerint törlődnek a demokrácia nevében, hiszen a migránsokat meg kell védeni az őslakosok gyűlöletétől. De így is mindenki számára világos, hogy Nyugat-Európa baloldali és liberálisok által vezetett országait hamarosan elnyeli a pokol.

Ma Európában a V4-ek és Olaszország a nemzetekért, minden más libsi ország vezetője a bevándorlókért aggódik…Pedig mi európai őslakosok legalább emberek vagyunk!

Alább, a liberálisok szerint az emberszabásúak ellen elkövetett rendőri erőszak látható..Ja, nem!

WELCOME REFUGEES…España.

Posted by Arvfae on Friday, 6 July 2018

 

 

(libsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Matteo Salvini – A migránsoknak bilincsben kell partra szállniuk aztán visszavisszük őket a hazájukba

Szexuális bántalmazás, verés és fojtogatás – A PestiSrácok kiderítették mi is történt a Napsugár Óvodában