in ,

Liberálnácik – Hihetetlenül gusztustalan módon ábrázolták Trumpot egy német karneválon

A düsseldorfi farsangi karneválon idén is bőven voltak politikailag releváns installációk, ezúttal Donald Trump kapta a legnagyobb pofont, de német politikusok mellett Theresa May, Jaroslaw Kaczynski és Orbán Viktor is előkerült

 

Tavaly is beszámoltunk a düsseldorfi farsangi felvonulás politikailag releváns kamionjairól, ezt megtesszük idén is, van miért.

 

Donald Trump megválasztása után közvetlenül is főszereplő volt, nácinak nevezték, lefejezték és megerőszakolta a szabadságot. Idén átkerült az erőszak másik oldalára, az orosz medve erőszakolja meg Trumpot. Nagyon liberális, nagyon progresszív!

Fotó: AFP

Theresa May brit miniszterelnök a legutóbbi farsangon éppen öngyilkosságot követett el, most egy torzszülöttnek adott életet, ez is kifejezetten haladó karikatúra!

Fotó: AFP

Természetesen nem maradt ki Orbán Viktor és Jaroslaw Kaczynski sem, ezúttal is egy kamionra kerültek, most viszont nem hernyóként ábrázolták őket.

Fotó: AFP

A német belpolitikát is érintették a farsangon, Merkel egy fekete özvegy, aki a következő áldozatát várja, miközben Schulz saját magát darálja le.

Fotó: AFP

Fotó: AFP

A végére pedig egy kis migránssimogatás, hiszen csak a liberális világképnek megfelelő módon lehet gúnyolódni.

(forrás: Pörge Béla, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Invázió – Jelentős növekedés tapasztalható a görög szigetekre érkező migránsok számában

Agyhalál – A volt élettárs állítja, Juhász verte és a gyerekek előtt drogozott – Az Együtt politikusa mindent tagad