in , ,

Liberalizáció – Hirdetések és filmek igyekeznek meggyőzni a nagyközönséget, hogy a homoszexualitás közmegbecsülést érdemel

Részletek Bertrand Mathieu – A jog a demokrácia ellen? – című könyvéből

Első látásra úgy tűnik, hogy a cenzúra idegen a mai európai politikai modelltől. Valójában ez egyáltalán nem így van, a cenzúra alattomos módon fertőzi a társadalmat.

A hivatalos történelemolvasatot előíró törvények, egyes vélemények büntetése, a „politikailag korrekt” felfogás nevében gyakorolt társadalmi nyomás erősen korlátozzák a véleménynyilvánítást, és összhatásukban szűk keretek közé szorítják a vitát, jóllehet önmagában egy-egy ilyen intézkedés akár még jogos is lehet.

Az így kialakuló „gondolatrendőrség” fokozatosan puha totalitarizmust, azaz olyan társadalmat eredményez, ahol a gondolat és a véleménynyilvánítás is formattált.

Az alapjogvédelem leple alatt olyan helyzet állt elő, amelyben a demokratikusan kifejtett véleményt csak akkor fogadják el legitimnek, ha az megfelel az önhatalmúlag kikiáltott értelmiségi vagy politikai elit elképzeléseinek.

A törvény megpróbálja átnevelni a népet, mert intoleráns és nem eléggé befogadó azokkal szemben, akik megkérdőjelezik erkölcsi rendjét, történelmét és identitását.

A svájci nép megszavazta, hogy az ország területén ne építhessenek mecseteket. Válaszul az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa határozatot hozott, amelyben felhívást intézett azokkal a sztereotípiákkal szembeni harcra, amelyeket szerinte a fenti döntés is tükröz.

A kormányok mozgósító kampányokat indítanak a genderizmussal kapcsolatban, hogy meggyőzzék azokat az „elmaradott” embereket, akik még mindig különbséget tesznek egy férfi és egy nő között, továbbá hirdetések és filmek igyekeznek meggyőzni a nagyközönséget, hogy a homoszexualitás közmegbecsülést érdemel, annak ellenére, hogy némelyek még mindig úgy gondolják, hogy a szexuális magatartás a magánélet része.

A természetüknél fogva eleve sem igaznak, sem hamisnak nem tekinthető előítéletekkel és sztereotípiákkal szembeni harc nevében az iskolában olyan átnevelési programokat vezetnek be, amelyek segítségével egyes gyerekeket ki lehet vonni szüleik „ártalmas” ideológiai befolyása alól.

(MagyarFórum)

Nőnek öltözött “férfiak” demonstráltak a Magyar Idők szerkesztőségénél

Az ápoltak átvették az uralmat a bolondok házában