in , ,

Megszólalt az 1%-os is – Liberálisok: Stop Orbán Viktor!

Április 8-án lehetőségünk nyílik rá, hogy leváltsuk a gyűlölködés, a hazudozás kormányát és annak vezetőjét, Orbán Viktort – áll a Magyar Liberális Párt közleményében.

 

A Fidesz elnökének állításával szemben Magyarország a megerősödés helyett az unió sereghajtójává vált az elmúlt nyolc évben: a keleti nyitás kudarcba fulladt, régiós versenytársaink a gazdasági növekedés tekintetében is messze jobban teljesítenek nálunk. Egyetlen mutatóban vesszük fel a világgal a versenyt, a Fidesz gátlástalan politikájának köszönhetően brutális mértéket öltött a korrupció – írják. Szerintük Orbán Viktor hazudott a magyaroknak, hogy „félelmet és gyűlöletet keltsen a társadalomban, és aztán a magyarok megmentőjeként tetszeleghessen”.

Hazudott a menekültekről és hazudott Soros Györgyről is. Hazudott Brüsszelről, Európáról és az ENSZ-ről is.

A dokumentumban az is olvasható: Orbán Viktor azt hazudta, hogy nem fogadunk be bevándorlókat, a fideszes offshore cégeken keresztül eltüntetett milliárdokért cserébe azonban több mint 22 ezer gazdasági migráns kapott letelepedési kötvényt az államtól a szükséges ellenőrzés nélkül.

Később az is kiderült, hogy az Orbán-kormány még a „brüsszeli kvótát” is teljesítette, miután egy év alatt több mint 1300 menekültet fogadott be.

A párt szerint azonban hazánkra nem a bevándorlás jelenti az igazi veszélyt, hanem a kivándorlás: utoljára az 1956-os forradalom után hagyták el ilyen sokan Magyarországot – írják, hozzátéve, hogy Magyarországra nem a Soros-terv jelenti az igazi veszélyt, hanem Orbán Viktor és a Fidesz politikája.

Az iskolák központosítása, a tanárok és a diákok szabadságának folyamatos korlátozása. Az egészségügy kivéreztetése, az állandósult forrás- és orvoshiány, a végtelen várólisták és a mind sűrűbben előforduló kórházi fertőzések. Magyarországra a szabadságjogok folyamatos korlátozása, a civilek vegzálása és az uniós támogatások bűnszervezet szerű elrablása jelenti az igazi veszélyt. Magyarországra Putyin barátsága, a méregdrága orosz hitelből felépülő, második paksi atomerőmű jelenti az igazi veszélyt.

– vélik a Liberálisok, akik szerint „április 8-án gondoskodhatunk róla, hogy Orbán Viktor többet ne tarthasson évértékelőt kormányfőként”. Gondoskodhatunk róla, hogy ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki szándékosan átveri a magyar embereket, hogy pártja minél jobban szerepeljen a választásokon – zárul a közlemény.

Forrás: MTI; fotó: MTI

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

AZ ÉV VICCE – A DK szerint ők egyesítik a magyarságot

Fenyeget az allah imádó – Börtönnel fenyeget a Jobbik