in ,

Megszűnik a Magyar Idők! Avagy a ballib médiaszenny megint kifolyt a pöcegödörből

Kacsa a megszűnésről szóló szenzáció

Olvasom:

Valóban újraindul a Magyar Nemzet, de ezzel párhuzamosan megszűnik a Magyar Idők – értesült a Népszava. Mint forrásuk fogalmazott, „a politikai napilapok piaca olyan kicsi Magyarországon, hogy nem lenne semmi értelme megtartani a Magyar Időket”, a két napilap ugyanis innentől kezdve óhatatlanul is versenytársává válna egymásnak. 

Szóval az összes baloldali média lehozta ezt a megdöbbentő és váratlan hírt, miszerint a kormánypárti lapnál lámpaoltás van.

A ügy pikantériája, hogy a Magyar Idők a Népszavában megjelent szenzáció előtt mit sem tudtak arról, hogy ők bizony megszűnés, beolvadás előtt állnak és augusztus végétől már Magyar Nemzetként működnek majd tovább.

El tudom képzelni az ellenzéki reakciót, mikoris napvilágra került eme remek hír e csodás napon.  Tapsikolás, örömtánc, kárörvendő nevetgélés, falugyűlés, leánykérés, csinadratta..(Lehet a szomszédasszony is azért vigyorgott ma annyit, amennyit egyébként egész évben szokott.) Felcsillant hát a szemük, hiszen kedvenc hírgyárosaik mind megírták az örömhírt! ( 168óra, 444, Napi.hu, Index, HVG, Népszava, ATV, 24.hu stbstbstb..) De nem sokáig örülhettek, hamar lefagyott az a mosoly azokról az amúgy is savanyú fapofákról. Vége lett a táncnak, mindenki visszatért abba a kopott kerékvágásba és az utolsó ördögi kacajt is elnyelte a messzeség.

Ugyanis a bulvárkacsasztori megjelenése után néhány órával érkezett is a válasz nem mástól, mint Gajdics Ottótól, a Magyar Idők tulajdonosától, aki a Pesti Srácoknak nyilatkozott:

“Ez egy minden valóságalapot nélkülöző bulvárkacsa. Egyetlen szó sem igaz belőle. Jelenleg nincs is napirenden ez a kérdés, így döntés sem születhetett róla.”

Elégedetten nyugtáztam mindezek után, hogy nincs új a nap alatt és egyik ballib sajtónak sem sikerült meghazudtolnia önmagát, miszerint a mai híradásuk újfent hírgyártásba torkollott. Csak a szokásos hazudós, kitalációs, álmoskönyvből kifejtett szenzációhajhászat történt. Mondjuk a baloldal rajongóit is lázba kell olykor hozni és nekik is kell valami boldogság hormon, még ha csak egy pár percre/órára is, de mosoly ült az amúgy is  örökös elégedetlenséget tükröző arcukon.

Mindenesetre aki ilyen médiaszennyet olvas, mint a fentebb felsorolt hírgyárak, azok meg is érdemlik, hogy folyamatosan átverés és csalás áldozataivá válnak. Erre mondják bizonyos körökben, hogy Fake News gyár….

 

(https://libsifigyelo.hu/)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Mondák a magyar történelemből sorozat 4. rész – Lehel kürtje

Németországban díjazzák a bűnözést. A börtön után aranyélet várt a szomáliai kalózokra