in

Merkel hazarendeli az egész német ipart Magyarországról! Ja, nem! Debrecenben épít gyárat a BMW

A ballib sajtó persze az ellenkezőjét írja

A baloldali újságok megírták a frankót, hogy Orbán, Szijjártó, meg a Fidesz és a magyar kormány, ha így folytatja, addig-addig szívózik Európával a CEU, a határzár, a kvóta, meg a migránsok miatt, hogy a végén kivívja a liberális Németország haragját, Merkel mutti pedig összevonja szúrós tekintetét és hazarendeli az egész, Magyarországra települt német ipart, Mercédeszestől, Audistól, tokkal és vonóval.

Aztán nézhetünk majd, mint Jonny a moziban, ülhetünk majd anyósülés helyett az alföldi porban és finom multikulti kebab helyett rágcsálhatjuk majd a száraz kukorica csutkákat. Már azt, ami bizonyos szükségletek nyomainak eltüntetése után esetleg megmarad.

Munka nélkül maradunk. Elnyomorodunk, sárban dagonyázó, kéregető-kolduló szegény magyarokról készült felvételek bejárják a világsajtó legmélyebb bugyrait, szörnyülködve nézik majd Európa haladó népei a képsorokat, a narráció pedig száraz, szenvtelen hangon kommentálja: “így jár minden mucsai büdös, rohadék magyar paraszt, aki nem fogadja be a CEU-t és elutasítja a menedékkérő migránsokat”.

No de kérem, mit látnak szemeim? Ahelyett, hogy a németek leszerelnék itteni gyáraikat, újakat építenek, nem is akár milyeneket, nem is akár mekkorákat és nem is akár hova: Debrecenben épít gyárat a BMW!

A város melletti 400! hektáros területen hamarosan a legmodernebb autóipari gyártási technológiákkal, egy gyártósoron állítanak elő hagyományos és elektromos meghajtású autókat. A gyár kapacitása pedig évente 150 ezer autó gyártására lesz elegendő. Azannya!

Nem értem én a német üzletembereket és gyáriparosokat, hogy miért pont Magyarországra, erre a kétharmadra korlátozott gondolkodású, agymosott, fingszagú, fidesznyik suttyókkal megcseszett földre építik fel folytonosan az új gyáraikat, amikor Németországra – olasz határzár ide, vagy oda – naponta még mindig ezer számra érkezik Afrikából a migránsoknak álcázott, de valójában 100%-on teljesítő, magasan képzett autómérnökök, hightech szakemberek, informatikusok munkára kész csapata, tele jó, diplomás tevehajcsárral és molekuláris biológiából doktorált, felvilágosult kecskepásztorral!

Margit! Nóremális!?

(Forrás: Tóth Tamás)

(https://libsifigyelo.hu/)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Ismét “gatya” a helyzet a Jobbik háza táján

Csendőrökre támadtak a bevándorlók Spanyolországban, miközben áttörtek a kerítésen! Több csendőr is megsérült