in , ,

Mert Feriék nem loptak, Feri tisztakezű volt, rendszeresen bérmálkozott

Mielőtt bármi eredményt is felmutatunk, nézzük honnan indult ez a kormány.

Mielőtt bármi eredményt is felmutatunk, nézzük honnan indult ez a kormány.

Lényeges dolog az ok és okozat…

Mert Feriék nem loptak, Feri tisztakezű volt, rendszeresen bérmálkozott, táncolt, dalolt, influenzás hattyút boncolt, piros zakóban lovagolt a Hortobágyon, hadgyakorlatot vezetett, gyermekeket mentett, diplomadolgozatot keresett, (máig nem találja, ill. senki sem találja…) százakat lépett, közben hazudott reggel-délben-este.

Megkardlapoztatta és belelövetett a saját népébe. Történelmi beszédeket mondott a Múzeum Kertben március 15-én, miközben mesterlövészek vigyázták, faggatta Nagy Imrét, „mond Imre te mit tennél?„ Modern volt, nyugatos és európai és úgy tett mintha kormányozta volna ezt a „kurva országot.” És ebbe majd bele pusztult!…

Kitagadta a határon túlikat és így „megvédte” az országot 25 millió romántól!…Ennek következtében ugrott a „ pannon puma” és vele az államadóság 52 %- ról 84 %-ra, a deficit 2,8 ról néha 5, néha 6, választáskor 8-9 százalékra, a munkanélküliség 12 százalékra.

Eladósodott minden és mindenki. Az állam, az önkormányzatok, a vasút, a BKV, a lakosság, a kórházak.

Ragyogó elképzelések voltak az egészségügyben heveny kórházbezárásokkal, vizitdíjjal, botrányos inzultusokig fajuló kórház-privatizációkkal, patikaliberalizációkkal, teljesítményvolumen korlátokkal, kötelező széfprogramokkal, több ezer nővér elbocsátásával és 600 milliárd Ft kivonásával.

Fantasztikus minőségi szintet ért el az oktatás is a körzetesítéssel, a pedagógus elbocsátásokkal, a szakiskolák bezárásával, az egyházi iskolák sanyargatásával, a követelményrendszer relatívizálásával, a szülő –gyerek- pedagógus kapcsolat szétrombolásával, az egyetemi PPM programokkal, a több milliós fizetéssel megvett rektorokkal, a teljesen elértéktelenedett hiányos tudást megkövetelő érettségivel, a tanárverésekkel, a semmire se jó egyetemekkel és képzésekkel!!!

Csődbevitték a Hajdúbétet, a Kecskeméti és a Győri Baromfifeldolgozót ahol tudatosan nem fizették ki a beszállítókat tönkretéve őket, egyeseket öngyilkosságba hajszolva.

Így fosztották ki a Megyeri híd építőinek és a Szeviép alvállalkozóit is. Eltüntettek 160 milliárd Ft-ot a 4-es Metró beruházásánál, több milliárdot a BKV nál, 300 milliárdosra nőtt a MÁV tartozása.

Közben turistaparadicsomok épültek Indonéziában, kastélyokat vettek Franciaországban, üdülőtelepet Horvátországban, kilószámra az aranyat Dubai-ban, egymást végkielégítgették 100 milliókkal stb, stb, stb… Az országot tulajdonképpen a Bankszövetség kormányozta ők és a főnök, az elnök Erdei úr döntöttek szinte mindenről, miközben szipolyozták az államot, a Nemzeti Bankot a devizahitel rabságában a lakosságot.

Eladtak mindent, ami nem volt lehegesztve, MÁV Cargót, MOL-t, repülőteret, MALÉVET, energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tőzsdepalotát, bankokat, Andrássy úti palotákat. Kormányzásuk alatt az ország az összeomlás szélén álló gazdasági és morális dögkút lett egy IMF- es gigahitel és az EU lélegeztető gépén. Innen jutottunk el oda ahol most vagyunk!

Lehet választani, csak tessék, tessék!

 

(linsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

A VÁLASZTÓPOLGÁROK TELJESEN EGYÉRTELMŰEN KINYILVÁNÍTOTTÁK AZT AZ ÁLLÁSPONTJUKAT, HOGY NEM AKARJÁK, HOGY MAGYARORSZÁG BEVÁNDORLÓORSZÁG LEGYEN (VIDEÓ)

A megjövendölt genderizmus csodái