in ,

Morvai Krisztina: Arra kérem Európa polgárait, hogy hallassák hangjukat, amikor csak tudják, és támogassák Magyarországot

Merjenek a nyugati emberek is megszólalni migráció ügyben

Merjenek a nyugati emberek is megszólalni migráció ügyben!

– javasolta Morvai Krisztina független EP képviselő.

„Megértem, mert éltem a kommunizmusban. Tudom, hogy működik ez: elnyomás van, félelem van, elveszíthetik a munkájukat, ott vannak a gyűlöletbeszéddel kapcsolatos jogszabályok és így tovább. De mégis, ha meg szeretnénk védeni Európát, országainkat, közösségeinket – Magyarország, a visegrádi országok, Európa polgárai, együtt -, akkor kérem, hogy hallassák hangjukat, amikor csak tudják, és támogassák Magyarországot!”

– szólította fel Nyugat-Európa polgárait a migrációval kapcsolatos bátrabb kiállásra Morvai Krisztina az EP-ben, 2018 áprilisában.

Krisztina kommunizmusról beszél, ahol a félelem és az elnyomás uralkodott. A kommunizmusban voltak “gyűlöletbeszéddel” kapcsolatos jogszabályok…Amiről Krisztina beszél, pontosan ez jellemzi a mai Európát! Nap mint nap olvasni, hogy őslakosokat börtönöznek be, tartóztatnak le és utasítják ki saját hazájukból, csak mert nemtetszésüket fejezik ki a migrációval kapcsolatban. Az európai emberek nagy többsége ellenzi a tömeges betelepítéseket, de ez senkit sem érdekel! Az európai ember nem szól, nem mer szólni, mert fél a következményektől. Mert vannak következmények sajnos.

A kommunizmus nem vész el, csak átalakul…Ma liberalizmusnak hívják…

https://libsifigyelo.hu/

 

Osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Kiszólt a lyuk a gödörből – Vadai Ágnes hazaárulással vádolja a Fideszt

Mondák a magyar történelemből sorozat 6. rész – István királlyá koronázása