in , ,

Nekünk európaiaknak megvan az élethez való jogunk!

A muszlim radikalizmust ki kell irtani Európából

A muszlim radikalizmust ki kell irtani Európából. Bárhogyan, bármi áron és azonnal!!

Bayer Zsolt publicista szerint a YouTube tele van őrjöngő muszlimokkal, akik erőszakos tüntetéseken vonulnak fel London utcáin, fenyegetőznek, tábláikon olyasmik olvashatóak, hogy „Csak az iszlám!”, meg hogy „Anglia is iszlám lesz”, és hogy „megölik az iszlám ellenségeit”.

Ott vannak a felvételek. Látszik az arca mindnek. Le vannak már tartóztatva? Börtönben ülnek? Ki vannak utasítva? Dehogy! Helyette London muszlim polgármestere közli, hogy együtt kell élni a terrorizmussal.

Vagy az ENSZ mely emberjogi szervezet álnéven muszlim elnökkel az élen, erőszakkal döfi Európa szívébe a kardot emberi jogokra hivatkozva. De kinek a jogai vannak veszélyben?

Belgium főterén muszlimok ezrei imádkoznak a közelgő választásokon pedig iszlám párt is indul.

Kereszteket vetetnek le iskolákban, templomokból, főterekről, mert sérti a vallásukat. Nőket gyújtanak fel élve mert rövidnadrágban bicigliznek.

Egy szélsőséges muszlim apa és anya ISIS-es videókat nézet a gyerekeivel, hogy kemény, harcos muszlimot neveljenek belőlük. Le vannak már tartóztatva vajon? Börtönben ülnek? Ki lettek utasítva? Vagy az „jogvédők” vették őket óvó szárnyaik alá? Ideje felvetni az európai bennszülöttek élethez való jogát. A hagyományos életformákhoz való ragaszkodás jogát.

Ezen jogok pedig nem egyeztethetők össze a muszlim radikalizmussal. Magával az iszlámmal se nagyon.

Az iszlámot a helyére kell szorítani, hogy soha többé ne kelljen európaiakat temetnünk, és ne kelljen félelemben élnünk. A muszlim radikalizmust ki kell irtani, Európából. Bárhogyan, bármi áron és azonnal.

Ez a folyamat évek óta zajlik, minden perc veszteség nekünk és még mindig nem látom, hogy bármi érdemleges dolog történt volna pl. Franciaországban, Svédországban, Belgiumban esetleg Angliában vagy Németországban…A muszlim radikalizmus azóta is duzzad, terjed és több száz áldozata van már. Nap mint nap fogy az európai…

Nekünk európaiaknak megvan az élethez való jogunk amihez ragaszkodunk!

 

(libsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

VBT – Merkel anyánk

Amerika is beszáll a migráns bizniszbe? Hadihajóval hordják őket Európába!