in , ,

Nőnek öltözött “férfiak” demonstráltak a Magyar Idők szerkesztőségénél

A tütübe öltözött tüntetők a Hattyúk tava című balettből adtak elő rövid részletet

Nőnek öltözött férfiak demonstráltak a Magyar Időknek helyet adó épület főbejárata előtt. A tütübe öltözött tüntetők a Hattyúk tava című balettből adtak elő rövid részletet, ezzel tiltakozván a lapban megjelent, szerintük “kirekesztő” tartalmú publicisztika ellen. A hangosítást a Kétfarkú Kutya Párt biztosította. 

A Magyar idők szerkesztőségében éppen Lovas Istvánt búcsúztatták, amikor tütübe öltözött demonstrálók tűntek fel, akik azzal a céllal vonultak a szerkesztőség elé, hogy a szerintük kirekesztő tartalmak ellen tiltakozzanak. 

“A sajtó- és szólásszabadság önjelölt prófétái ismét bebizonyították, hogy képtelenek elviselni minden övéktől eltérő véleményt. Elég volt annyi megbélyegzésünkhöz, hogy írni merészeltünk arról, milyen elképesztő összegeket vágnak zsebre az adófizetők pénzéből azok a kultúrában utazó szerencselovagok, akik minden alkalmat megragadnak hazájuk lejáratására.” 

– írta az eset kapcsán Gajdics Ottó. A lap főszerkesztője kifejtette, a szólásszabadság bajnokai szándékosan értik és magyarázzák félre rendszeresen a lap cikkeit, legutóbb például Szakács Árpád cikksorozata kavarta fel a balliberális média mocsarát. 

 

(Forrás: Magyar Idők;  Fotó: Horváth Péter Gyula/PS)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Egy tockos az ellenzéknek! Brüsszel is elismerte, hogy Magyarországon az uniós átlag alá csökkent a mélyszegénység

Liberalizáció – Hirdetések és filmek igyekeznek meggyőzni a nagyközönséget, hogy a homoszexualitás közmegbecsülést érdemel