in , ,

Nyílt levél Dr. Hazaáruló Ujhelyi Istvánnak

Tisztelt Ujhelyi úr…

Ez megint egy szimpla megtévesztés…Európai hazafiak? Magyar hazafiak vannak!
Ön a baloldali képviselő társaival együtt folyamatosan Magyarország ellen szólalnak fel az EU parlamentben.Önök nem Magyarországot, hanem az uniót képviselik. Ezt minden olyan ember tudja, aki figyelemmel kiséri az üléseket és az ott elhangzottakat értelmezni is tudja..Ön európai értékekre hivatkozva igyekszik az országot beolvasztani abba a masszába, melynek előkészítése oly régóta folyamatban van..

Azt is mondja el ezeknek a “demokratáknak”, hogy Magyarország abban az esetben maradhat csak az unio tagja, ha elfogadja a felső határ nélküli betelepítési kvótákat, mindenféle emberi jogokra és szolidaritásra hivatkozva.Ön ezt nagyon is jól tudja, hiszen Önt ezért fizetik, hogy elősegítse a beolvasztást és a haza bukását! Ön és a baloldali képviselő társai nap mint nap elárulják hazánkat és a nemzetünket! Akik figyelemmel kisérik a politikát és a politikai pályákat, azok mind tisztában vannak azzal, kinek mennyit ér a haza és a nép!Nem véletlenül teljesített a választásokon az MSZP kritikán alul…

Ahelyett, hogy szembe megy folyamatosan a magyar nép akaratával, elgondolkodott azon, mi lenne ha velünk együtt menne szembe az unio akaratával?

Ismerjük már a “nagy” és “jóságos” nyugatot! Nem véletlenül tart itt ez az ország! A baloldali politikusoknak sosem számított a haza, csakis az érdek és a pénz. Ezt megtapasztalhattuk az elmúlt évtizedekben. Mikor értik meg végre, hogy nem akarunk bevándorló ország és nem akarunk a nyugat szemétlerakója lenni! Előrelátható a folyamat és a végkifejlet ha ennek az unionak a tagországa maradunk..Másodrangúnak kezelnek minket, senkit sem érdekel az unioban a népek sorsa, ezt is megtapasztalhattuk! Ön, mikor Európáról beszél, Ön az Európai Egyesült Államokról beszél! Ne tévessze meg az embereket!!! Ez nem az az unio ahová mi anno beléptünk…Ez az unio nem minket képvisel, nem az európai embereket, hanem a háttérhatalmat! És ezt Ön is nagyon jól tudja!
Mi attól még európaiak maradunk, hiszen mi is Európa vagyunk!

( Kovács Linda, libsifigyelo.hu )

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Amikor egy hazaáruló beszél hazafiságról – Ujhelyi: Meg akarjuk mutatni, hogy büszke magyar hazafiak vagyunk

– Elfogadhatatlan, hogy a jogszabályok figyelembe vétele nélkül döntsenek a betelepítéséről