in

Róma most! Matteo Salvini csak lakoltat és lakoltat kifelé! Hajrá!

Újabb tábort számolnak fel ma Olaszországban

A CIGÁNY TÁBOR AZ ÉGBE MEGY?
MATTEO SALVINI KIADTA AZ UTASÍTÁST A RÓMA, TIBERTINA KERÜLETÉBEN TALÁLHATÓ “CAMPING RIVER” CIGÁNY TÁBOR AZONNALI KIÜRÍTÉSÉRE.

Egy régi film címét vettem kölcsön a felvezetőben. Hogy az égbe nem mennek, az borítékolható, de az is, hogy nem vették komolyan a Camping River lakói, hogy az olasz állam súlyos egészségügyi és higiéniai problémák miatt nem engedélyezi a cigány tábor fennmaradását.

Arról már nem is beszélve, hogy Rómában nem telik el olyan nap, amikor ne érnék tetten a táborlakók nagy százalékát lopáson, rabláson. Főleg a Termini pályaudvar környékén “dolgoztak” és turistákra specializálták magukat. A rovásukon ennél súlyosabb bűncselekmények is vannak. Meglepő, avagy mára már nem is annyira meglepő módon a tetteseket letartóztató rendőrök szinte mindig hoppon maradnak. A vád hiába állja meg a helyét, a bal liberális bírók, magiszterek felmentik az elkövetőket, mert szerintük háborús menekültek és velük toleránsabbnak kell lenni.

Csak az nem világos, hol van háború Romániában, Boszniában vagy Albániában. Ugyanis ezek az emberek főleg erről a vidékről valók. 

Matteo Salvini már munkába állása másnapján megígérte, hogy sort kerít eme probléma megoldására is. Milánóban már elkezdték az utasítására az illegális lakásfoglalók kilakoltatását. De azok főleg ál migránsok voltak.

Ma reggel kevéssel 7 óra előtt maga Matteo Salvini adta hírül a Facebook oldalán, hogy a római rendőrök, közterület felügyelők (Vigili Urbani) körbezárták a hírhedt “Camping Rivert” és megkezdték a tábor kitelepítését. szinte a hatóság embereivel egy időben megérkezett az újságírók tv – stábok hada, hogy tudósítsanak az olasz emberek által várva várt eseményről.

Természetesen az ilyenkor elmaradhatatlan jajveszékelés, átkozódás most sem maradhatott el a romák részéről, de összességében aránylag fegyelmezetten elkezdtek összepakolni. Járműveiket roskadásig megrakták az évek alatt felhalmozott, – ne adj Isten, – összelopkodott lim – lomaikkal.

Közben a cigány emberek igyekeztek kamera és mikrofon közelbe kerülni, hogy elsírhassák a médiának bánatukat:

“Haat mi itten vagyunk Olaszországban évek “aota” és a gyermekeink már itt születtek és olasz állampolgaarok. Na meg be vannak oltva és és egészségügyileg rendben vannak. Most hova menjünk? Tán fel az égbe?” . .

Talán tetszettek volna időben integrálódni, beilleszkedni, munkát vállalni és nem lopásból, segélyekből élni – reagáltak a Facebookon az eseményt követők. Volt aki keményebb hangot is megütött, de olyan nem, aki kifogásolta volna az intézkedést.
Matteo Salvini már a hivatalos Facebook oldalán is csak ennyit reagált:

“Jogszerűség, rend, tisztelet és respekt mindenekelőtt”

Ahogy a tettei ezt bizonyítják, nemcsak a levegőbe beszél. Ezzel újabb pofont kent le az Európai Uniónak.

Köszönjük a friss információkat olaszországi vendég tudósítónknak, Gálházi Lászlónak, Salvini személyes jóbarátjának.

(https://libsifigyelo.hu/)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Remek írás! Bayer Zsolt: Az elszigetelt Orbán

Agyhalál! Raffaele Nogaro olasz püspök szerint Matteo Salvini az Antikrisztus