in , ,

Rövidke történet a Jobbikról, avagy a Lyobbikról

“Termeszek rágják a nemzetet”

Szóval április 8-án lezajlottak a választások. A többségi szavazatok alapján az a párt nyert, aki a méltóképp képviseli az országot és a nemzetet. Nem mellesleg ilyen ellenzéki pártokkal szemben, akiknek a választási kampánya kizárólag Orbán leváltása volt.

Azt gondolom, a baloldali pártoknak nagyjából sikerült megemészteniük a bukást, ám van egy párt, aki a mai napig is küzd a többséggel és az általa megválasztott kormánnyal szemben!

Gondolom mindenki kitalálta melyik is ez a párt..Hát persze, hogy a Jobbik, vagy manapság már csak Lyobbik.

Azok a szimpatizánsok, akik megalakulásuk óta a szélsőjobbos és radikális pártot követték, mára már mondhatjuk Őket Fidesz szimpatizánsoknak, hiszen mindannyian tanúi voltunk a Jobbik napraforgói mivoltának a pártszakadásnak, az árulásnak!

Ezzel nincs semmi baj, viszont azt “fájlalom” hogy a megmaradt, esetleg a szocikból és a komcsikból kiábrándult zombi tömegtől maga a párt nem határolódik el, ami azt jelenti, hogy mára a Jobbik tényleg Lyobbiká vált.

Munkám által sokat vagyok neten, közösségi oldalakon, hírportálokon szörfölök. Komolyan sokszor fizikailag fáj az a sok rosszindulat és sötétség, ami ezen csoportosulásokban jelen van. Olyan dezinformációkkal etetik egymást, olyan mocsokkal és ostobasággal fűszerezve, hogy sokszor rángatózok kínomban. Mikor próbálsz hozzájuk lesüllyedni (mert muszáj bizonyos szint alá) de nem tusz olyan mélyre, egyből támadnak. Legdurvább az, hogy már nem a megszokott birka, meg narancsköd az “érvük”, hanem ma már nem riadnak vissza halálos fenyegetésektől sem! Tapasztalom, hogy napról napra erőszakosabbak, agresszívabbak és azt gondolom idővel komoly veszélyt fognak jelenteni ránk!

(Engem tegnap pl nem szolgált ki a hentes  CBA-ban, mert én Fidesz szimpatizáns vagyok, Ő meg jlyobbikos….Fogta magát és szitkozódva kivonult a boltból pedig ismerem vagy 25 éve…)

Mikor veszélyt írtam mondjuk nem erre gondoltam, hogy nem szolgálnak ki, vagy kirúgnak a munkahelyedről, hanem erőszakos cselekedetekre értem…Gyújtogatásokkal, fegyver általi halállal fenyegetnek…Sokszor érzem már azt, hogy nemzetbiztonsági üggyé fogja kinőni magát. Június 30-ára terveznek valami nagy balhét gyújtogatással egybekötve…

Hoztam néhány kommentet és bejegyzést, hogy szemléltessem, hová süllyedtek agyilag és értelmileg..

  • golyót az összes Fideszes fejébe
  • Orbánon keresztül iszlamizálják Magyarországot és Európát
  • ha nem fizeted a hiteledet és kilakoltatnak, jelentsd fel Orbánt
  • Fidesz székház, bankok és rendőrautók felgyújtása rendőrökkel és Fideszesekkel együtt
  • Orbán célpont
  • Júni 30-ára készülj
  • Magyarországon nincs munka éheznek az emberek (a mercijükben)
  • stb. stb. stb….

 

Ezek azok, melyek talán még nem annyira (annyira) durvák, viszont rengeteg a dezinformáció, melyet rohadt nehéz feldolgozni. De Ők ebből táplálkoznak! És burjánzanak, mint egy rákos daganat.

Hogy is mondta anno Csurka? – “Termeszek rágják a nemzetet.” – és ezek a termeszek sajna nem kihalnak, hanem folyton új ruhába bújnak!

Van még ennél lejjebb?

(libsifigyelő.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Szlovénia – Újabb bevándorlás ellenes kormány jöhet Európában! Junker már lerágta Merkel körmeit

Morvai Krisztina: – A Jobbikban olyan dolgok történnek, amivel szemben magyar emberként és jogászként is fel kell lázadnia. (videó)