in ,

Stabil agyhalál – A Liberálisok kiállnak a Göncz Árpád állomásért – Mind a 0% támogatja

Ezeknek elmentek otthonról

A Liberálisok kiállnak a Göncz Árpád állomásért

 

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke közös tiltakozásra szólítja fel az ellenzéket, miután állításuk szerint Tarlós István meg akarja akadályozni, hogy Göncz Árpádról nevezzék el a hármas metró egyik megállóját. A Liberálisok felháborítónak tartják azt, hogy Tarlós István már nem csak Orbán Viktor, de Bayer Zsolt akaratának is alárendeli magát.

A Liberálisok közleményükben arról írnak, Tarlós István kijelentése – amely szerint túlzás lenne az egykori köztársasági elnökről elnevezni az Árpád hídi metrómegállót – nemcsak a volt köztársasági elnök emlékéhez, de az általa képviselt liberális demokrácia eszményéhez is méltatlan.

Méltatlan, hogy a főpolgármester teret ad a szélsőjobboldali törekvéseknek, és Bayer Zsolthoz társulva próbálja meg ellehetetleníteni az átnevezést

– fogalmaznak. Hozzáteszik, az Árpád hídi városrészt már átnevezték Göncz Árpád városrésszé, így érthetetlen, hogy a főpolgármester miért nem engedélyezni, hogy a metrómegálló is az ő nevét viselje.

A Liberálisok felháborítónak tartják azt, hogy Tarlós István már nem csak Orbán Viktor, de Bayer Zsolt akaratának is alárendeli magát, éppen ezért közös tiltakozásra hívjuk a demokratikus ellenzéket. Lépjünk fel együtt a Fidesz szélsőjobboldali törekvései ellen!

– írják a Liberálisok.

Forrás: OS/MTI; fotó: nepszava.hu
(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Döbbenet: magyar nők megerőszakolásával viccelődtek Gyurcsány fórumán

A patriotizmus újjászületése Németországban