in ,

Svéd együttes – Magyarország Európa utolsó reménye! (videó)

Joggal lehetünk büszkék a hazánkra és a magyar emberek erejére ezekben a nehéz időkben

Néhány héttel ezelőtt felkeresett minket egy svéd antikommunista rockzenekar és azt kérték, juttassuk el a magyaroknak a svéd jobboldal üzenetét, egy dalt, amit az 1956-os események és a mai, szabadságért vívott harcunk ihlettek meg. A dal Free Woman címmel jelent meg és tulajdonképpen a harcról szól, melyet a magyarok a hazájukért vívnak. A klippben magyarul is üzennek nekünk!

Igen! A magyarok sosem adják fel, nem engednek semmiféle hódító hatalomnak és utolsó csepp vérükig kiállnak a hazájukért melyet folyamatosan bizonyít a történelem. Nincs ez másképp a mostani helyzetben sem. Mindenki tudja, hogy Európa megszállása és leigázása zajlik, de ezt nem szabad kimondani, mert rögtön megbélyegeznek, vannak országok, ahol be is börtönzik az embert.

A magyarok megküzdöttek már azzal a kommunista elnyomó rendszerrel, mely ma liberalizmus néven, egész Európát igyekszik derékba törni. Toleranciát, szabadságot, emberi jogokat skandálva verekszik át magukat Európán, miközben eltapossák azt, akinek más a véleménye.Tulajdonképpen ez az aljas kommunista diktatúra újabb támadása az emberiség ellen, csak ma liberalizmusnak hívják.

De… Kelet-Európa, főként Magyarország már nem verhető át, hiszen mi jól ismerjük az efajta “szabadságot” és hamar fel is ismertük a helyzetet, melyet nem is hagytunk szó nélkül. Ezért váltunk az EU elsődleges célpontjává és ellenségévé. Jól beleköptünk abba a bizonyos levesbe. A dal azt is igyekszik megüzenni Európa népének, hogy küzdjenek és harcoljanak a hazájukért ahogyan azt a magyarok teszik.

Mivel a nyugati média túlnyomó része baloldali, vagy éppen lefizethető, így Magyarországot igyekeznek mindig rossz színben feltüntetni a világ szemében, de mindezek ellenére sem sikerül a magyarokat Európa ellenségévé avanzsálni. Sőt, egyre inkább érdeklődnek az emberek irántunk és egyre többen ismerik fel a helyzetet, miszerint Magyarország, Európa megmaradásának utolsó reménysugara! 

Térjünk vissza a Lilou and John ( https://lilouandjohn.bandcamp.com/track/free-woman) együttesre, akik egyébként lázadónak számítanak Svédországban hiszen jobboldaliak, antikommunistának nevezik magukat és olyan zenéket írnak, amit egyébként nem lenne szabad. 🙂 A liberális diktatúra minden eszközzel igyekszik elhallgattatni őket, de ők rendületlenül küzdenek a jogaikért, erőt pedig belőlünk merítenek.

Miután felvettük a kapcsolatot, sokat beszélgettünk. A dal, amit nekünk címeztek, ezzel fejet hajtva a bátorságunk és a hazaszeretetünk előtt a svéd jobboldaliak üzenetét igyekezett eljuttatni hozzánk és bátorítani minket, hogy soha ne adjuk fel! Ne jussunk mi is Svédország és Nyugat-Európa sorsára.

Arról kérdeztem Johnt, hogy az együttes hogyan boldogul antikommunistaként egy olyan országban, ahol ennyire tombol a liberális diktatúra és hogyan jutnak el a dalaik külföldre. Elsősorban megköszönte a Libsifigyelőnek, hogy írtunk róluk és ezáltal sokfelé eljutottak a dalaik, sok rajongót szereztek és ez erőt adott nekik a folytatáshoz. Azt is elmondta, hogy Svédországban az élet nem igazán jó:

  • Problémát okoz nekünk studiót találni, zenészeket találni. Mindenféle problémánk van. Ennek ellenére 4 albumot vettünk fel, küzdünk a jogainkért hogy zenét írhassunk. Sok támogatást kapunk Svédországból, Amerikából. Vannak rajongóink Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Magyarországon, Lengyelországban. Hallottunk kolumbiaiakról és malájokról akik hallgatnak minket. Nemzetközi együttesé kezdünk válni, még akkor is, ha nem vagyunk politikailag korrektek. Mi küzdünk, azért, amit csinálni akarunk.Senki sem mondhatja meg nekünk, hogy miről irjunk vagy miről ne írjunk, mert mi arról írunk és énekelünk amiről csak akarunk.

Kérdeztem arról, hogy milyen az élet Svédországban, ugyanis itt is próbálkoznak etetni az embereket azzal, hogy nyugaton minden szép és jó, aki mást mond az hazudik! John szomorúan beszélt a svéd helyzetről:

  • Az élet Svédországban már nem olyan jó a szabadság korlátozott. Svédország csúszik lefelé elég gyorsan és a társadalom és az ország úgy néz ki mintha polgárháború lenne és nem egy modern társadalom.

Szerettem volna, ha Ő saját maga mesél egy kicsit az ottani helyzetről és Ő szeretett volna nekünk személyesen is üzenni, így készítettünk egy videó riportot melyben feltettem néhány kérdést, ami leginkább foglalkoztatja az embereket. Ő pedig őszintén beszél a hazájáról, a zenéről, az együttesről, a magyarokhoz fűződő szimpátiájáról, a Turulról és egy cseppet magáról is. 🙂

 

 

Szóval lószart van ellenünk egész Európa, ahogyan azt a ballib média előadja! Csak ilyesmiről nem szeretnek beszélni…Nem ezért fizetik őket.. 😀

 

Mi pedig innen üzenjük nekik, hogy ők se adják fel! 2 nap múlva választások lesznek, most kell leváltaniuk Svédország gyilkosait!

 

Kovács Linda https://libsifigyelo.hu/

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

A magyar csodaországban…Hazatérő vándorok