in , ,

Svédország jól mutatja, mit szán a magyaroknak Soros György Európa Tanácsban ülő embere

Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa nemrégiben a Stop Soros törvénycsomag miatt támadta Magyarországot, ám a terrortámadásoktól és nemi erőszakolásoktól megtépázott Svédországgal láthatóan semmi baja nincs

Mint ismert, Nils Muiznieks nemrégiben aggodalmát fejezte ki a Stop Soros törvénycsomag tervezett bevezetésével kapcsolatban, amelyet a magyar kormány dolgozott ki az ellen, hogy Magyarországot bevándorlóországgá alakíthassák.

Muiznieks volt az, aki korábban a homo sorosensus, a „nyílt társadalom emberét” vizionálta egy cikkében. Csütörtöki támadásában a migránsokért és a nem kormányzati szervek „nélkülözhetetlen” munkájáért is aggódott. Hogy mennyire is rajong a homo sorosensus ideájáért az emberi jogi biztos, jól jelzi az is, hogy Muiznieks Svédországról például igen jó véleménnyel van.

Svédország kellően nagylelkű volt a bevándorlókhoz és a menedékkérőkhöz, de a [2015-ös] vészhelyzet elmúlt, és visszatérhet a hagyományos bevándorlási politikájához”

– írja a svéd Aftonbladet lap.

Hozzátette, hogy a migránsok jogait nem szabad korlátozni, és engedni kell a családok egyesítését is.

Jogaik ilyen jellegű csorbítása csak megakadályozza a svéd társadalomba történő beilleszkedésüket. A családegyesítés ráadásul legális és biztonságos módja annak, hogy ezek az emberek eljuthassanak Svédországba. Ha meg akarjuk állítani a káoszt, akkor biztosítanunk kell ezt a lehetőséget.”

Muiznieks még tavaly októberben látogatott a skandináv államba, az akkori tapasztalatai alapján írt jelentést az Európa Tanácsnak. Hogy a svédek mennyire értenek egyet ezzel a vízióval, az kiderül 2018-ban, hiszen idén az északi országban is választásokat tartanak.

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

(videó) Lárvaarcú Vona Gábort hazugságon kaphatták saját sajtótájékoztatóján (videóval)

Szijjártó: A magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire