in , ,

„Svédország tanulhatna a magyaroktól”

Kent Ekeroth a képmutatás magas fokának nevezte, hogy a balliberális politikusokat nem zavarja, ha George Soros akar beleavatkozni a választásokba hazánkban

 

A tömeges bevándorlás elleni küzdelemben, valamint George Soros hálózatának visszaszorításában is példaként tekint Magyarországra a Svéd Demokraták politikusa, Kent Ekeroth. Lapunknak nyilatkozva konkrét intézkedéseket is megfogalmazott, amelyeket Stockholmnak érvényesítenie kellene.

Kent Ekeroth 20180216Kent Ekeroth svéd parlamenti képviselő (Fotó: Sveriges Riksdag)

A magyar kormány védelmében szólalt fel szerdán Kent Ekeroth, a jobboldali Svéd Demokraták (SD) képviselője a svéd parlamentben. Ekeroth szerint a svéd média és a balliberális pártok azért támadják Magyarországot, mert pont az ellenkezőjét képviseli annak, mint amit ők. Úgy fogalmazott, Magyarország „szimbolizálja a józan észt, saját kultúrájának és népének megőrzését, Európa határainak védelmét”.

A képmutatás magas fokának nevezte, hogy a svéd politikusok felháborodnak, amikor az amerikai vagy a svéd választásokba való beavatkozással vádolnak egyes országokat, de annak persze örülnek, ha az Egyesült Államok vagy George Soros akar beavatkozni a magyar választásokba. Ekeroth magyarul azt mondta: „Tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr, köszönöm szépen, hogy kiáll Európáért”.

Egyúttal élesen bírálta a svéd balliberális pártokat, amiért támadják, démonizálják Magyarországot, „rájuk kényszerítik bukott értékeiket”. Beszédében egyebek mellett szót ejtett a civil szervezetek átláthatóságáról szóló törvényről, a felsőoktatási törvény módosításáról, valamint a választási törvénnyel és a médiaszabályozással kapcsolatos bírálatokra is reagált. A balliberális pártokat azzal vádolta, hogy „inváziót” hoztak Európára a tömeges bevándorlás pártolásával, felelősek többek között a stockholmi gázolásos terrortámadásért is. „Önöknek vér van a kezükön. Leromboltak egy fél kontinenst. A történelem keményen fog ítélkezni önök felett” – fogalmazott. Ekeroth szerint a svéd politikusoknak bírálat helyett inkább tanulniuk kellene Magyarországtól.

Ekeroth lapunknak elmondta, a migráció a legnagyobb veszély jelenleg Svédországra és Nyugat-Európára, létében fenyegeti országukat, és Svédország egyes részein már „kisebb polgárháborúk” zajlanak, gyilkosság, nemi erőszak, betörések keserítik meg a svédek életét. „A jóléti rendszerünk a bevándorlókat támogatja, miközben hagyja, hogy svéd emberek haljanak bele az orvosi ellátás hiányába” – fejtegette Ekeroth.

A helyzet kezelésére álláspontja szerint először is „zéró bevándorlásra” van szükség, le kell állítani a migrációt Svédországba. Hozzátette, kizárólag az olyan, képzett munkaerő bevándorlását kellene lehetővé tenni, akire szüksége van az országnak. Több lehetőséget is említett arra, hogyan lehetne a bevándorlókat hazaküldeni saját országukba: csökkenthetik a külföldi állampolgárok juttatásait, adhatnak nekik pénzt, hogy menjenek haza, vagy akár az is a kívándorlásukhoz vezethet, ha a svéd társadalom egyszerűen abbahagyja az alkalmazkodást a bevándorlók követeléseihez.

Ekeroth lapunknak a beszédében is említett Soros-hálózatról azt mondta, Soros jelentős befolyásra tett szert Európában és az Egyesült Államokban is, magas rangú tisztségviselőkkel találkozik, és számtalan szervezeten keresztül érvényesíti a nézeteit. Mint mondta, a CEU ügye is olyan kérdés, amiben Sorosnak sikerült majdnem mindenkit Magyarország ellen fordítania.


Erőszakot szült a bevándorlás

Feljelentették Peter Springare svéd rendőrt, aki azzal vált ismertté, hogy a közösségi médiában nyíltan beszélt a bevándorlás és a megnövekedett bűnözés kapcsolatáról – számolt be a svéd Aftonbladet. Springare február elején egy göteborgi rendezvényen kijelentette, hogy egyre gyakrabban követnek el csoportos nemi erőszakot az országban, ez pedig az elmúlt 12-15 év bevándorlásának következménye. A svéd TV4 által megszerzett felvétel tanúsága szerint azt mondta, bár nyilvánvalóan vannak svédek is, akik ilyen bűncselekemény elkövetésében vesznek részt, az elkövetők között nagyságrendileg többen vannak a külföldön születettek.

A cikkben tárgyalt parlamenti felszólalás, magyar felirattal:


(forrás:Őry Mariann, magyarhirlap.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Szakértő: A magyarok nagy része aggódik a bevándorlás miatt

Februártól egyszerűbb a gázkészülékek cseréje