in ,

Százával jutottak át a szubszaharai vadak a spanyol kerítésen – egy kis ízelítő abból, ami hamarosan Európára várhat (videók!!!)

400 és 600 közé teszik a szubszaharai térségből származó határsértők számát

Több százan jutottak át a Marokkót és Ceuta észak-afrikai spanyol exklávét elválasztó határkerítéseken csütörtökön – közölték spanyol csendőrségi források.

A helyi kormányzat hivatalos adatot egyelőre nem közölt, de a különböző sajtójelentések 400 és 600 közé teszik a szubszaharai térségből származó határsértők számát. A beszámolók szerint a rendkívül jól ellenőrzött, 8,4 kilométer hosszú és 6 méter magas, pengékkel és szögesdróttal megerősített dupla kerítéssor leggyengébb szakaszán történt az incidens, amelyet nem látnak be teljesen a biztonsági kamerák.

A marokkói és spanyol hatóságoknak így is százakat sikerült feltartóztatni az Europapress hírügynökség szerint rendkívül erőszakos akcióban. A helyi vöröskereszt első adatai szerint a rendfenntartók közül négyen, a határsértők közül tizenegyen kerültek kórházba. Az agresszív betolakodók a kerítésen átjutva a ceutai ideiglenes befogadóközpontban találnak menedéket (!), ahol nyilvántartásba kerülnek. Csakhogy az intézményben telt ház van, és kapacitását 15 százalékkal meghaladva működik – írta a spanyol sajtó.

A két országot elválasztó kerítésnél hónapok óta nem történtek határsértési kísérletek. A Földközi-tenger nyugati szakaszára, ezen belül pedig a Spanyolországra nehezedő migrációs nyomás fokozódik az utóbbi időben. A spanyol belügyminisztérium a hónap elején közölte, hogy az idei év első felében kevesebben jutottak be jogosulatlanul az észak-afrikai spanyol exklávék, Ceuta és Melilla területére szárazföldi úton, mint tavaly ugyanebben az időszakban.

Az uniós part- és határvédelmi ügynökségnek (Frontex) a múlt héten közölt jelentése szerint júniusban Spanyolország volt a legfőbb tengeri úti belépési Európába, ahol összesen 6400 embert regisztráltak, 166 százalékkal többet, mint tavaly ugyanebben a hónapban

-adta hírül az MTI.

És akkor íme néhány videó, amik Spanyolországban készültek a többszáz bevándorló bejutásáról!

 

 

Európát meg kell védenünk bármi áron! Ha megindulnak több millióan, a kerítés semmit sem fog érni! Bár látszólag most sem sokat ér.

(kuruc.info nyomán)

 

 

Oszd meg, hogy mások is olvashassák!

 

(https://libsifigyelo.hu/)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Agyhalál! Raffaele Nogaro olasz püspök szerint Matteo Salvini az Antikrisztus

A fával és szénnel fűtők is meg fogják kapni a téli rezsicsökkentést!