in

Szégyen! A Jobbik megyei képviselője Rákócziné Lózs Csilla és szimpatizánsai kivégzésekkel “viccelődnek”

Sneider Tamást a Jobbik elnökét ez nem zavarja

Budapest, 2014. április 16. Mécsesek a Cipõk a Duna-parton emlékmûnél a fõvárosi id. Antall József rakparton a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján, 2014. április 16-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Hát megérte szétverni a pártot, ha még 2018 júliusában is nácik vagyunk? – gondolja szomorúan a bármi áron hatalomra kerülés néppártosodás érdekében a gárdasapkát – képletesen szólva – sábeszdeklire cserélő korábbi Jobbik-elnök.

Márpedig a Magyar Idők című kormánylap arról ír a Hatvanonline.hu nyomán, hogy “náci eszméknek ad teret Sneider Tamás Jobbik-elnök bizalmasa a közösségi oldalon”. A Jobbik megyei alelnöke, a hatvani önkormányzat képviselője, akit meg is neveznek, a lap szerint “nem először tűri el, sőt esetenként támogatja saját Facebook-oldalán az emberek kivégzésére utaló megjegyzéseket”.

Súlyosbító körülményként megemlítik, hogy a legutóbbi “uszító hozzászólások” a korábbiakhoz hasonlóan Orbán Viktor miniszterelnöknek szólnak, bár kapott már “Hátravinni, agyonlőni!” megjegyzést Szabó Zsolt fideszes képviselő is.

A jobbikos képviselő oldalán a párt szimpatizánsai olyanokat írnak a kormányfőről, hogy “Inkább egy jó erős hurkolt kötelet a nyakába”, “Szívesen a nyakába tenném, a haverjaival együtt” vagy “Menj a Dunába és majd elvisz a tengerig te baromagyú”. Előkerül aztán egy kép Adolf Hitlerről, azzal a szöveggel, hogy “Nem akarsz táborba jönni?”


Valóban felháborító – mármint a “helyesírás”

A jobbikos politikus pedig, “ahelyett, hogy helyre tenné kommentelőit, maga is zsidóellenes megjegyzést tesz, amikor a holokauszt-túlélők járandóságának növelése kapcsán” azt írja: “Még mindig vannak? Vagy már a családtagok is kapnak?”, rendkívül szomorúvá téve ezzel Vona Gábort, és feltehetően a szociálisan érzékeny néppárt új elnökét is, aki, ha valóban folytatni akarja “nagy elődje” politikáját, most kénytelen lesz elküldeni párttársát egy szál virággal valamelyik túlélőegyesülethez. (Bizonyára lehet találni eleget.)


Kulcsár Gergely a vascipőknek kényszerült virágot vinni 2015. márciusában, de a megbocsátás persze – mint mindig – elmaradt

És, hogy még jobban megforgassák a tőrt a néppárti jobbikosok szívében, az alábbi idézetekkel zárul a kormánylap cikke, mindhárom a megyei jobbikos oldaláról származik:

  • Ezek mindig lesznek. Na, tudnék mit mondani. Az áldozatok száma kétmillió volt, mikor tanultuk, de a számuk évről évre nőtt. Meg úgy logikailag is vannak kételyeim.
  • Feltűnően jó bőrben vannak.
  • Inkább nem szólok, mert akkor azonnal letiltanak, de gondolhatjátok a véleményem!

 

(a kurucinfo.hu nyomán)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Lövések dördültek a magyar határnál

Csak összefújja a szemetet a szél. Demeter Márta az LMP-ben