in ,

Szexuális ajánlatok Koreában – hódítanak a Liu-testvérek

A Blikk arról ír, hogy a rövidpályás gyorskorcsolyázó Liu-testvérek nem csak a sportteljesítményükkel hódítják meg Dél-Koreát

A rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres döntőjében ötödikként végző, ezzel a magyar csapat első pontjait megszerző Shaolin Sándor és öccse, Shaoang főként a helyi hölgy rajongók tetszését nyerte el.Olyannyira, hogy a bátrabbak házassági és szexuális ajánlatokkal bombázzák a jóképű, izmos sportolókat.

Liu Shaolin Sándor, amikor Instagram-oldalán egy fotót osztott meg, záporozni kezdtek felé a szerelmes, már-már erotikus tartalmú üzenetek.

„Kérlek, ne hagyd el Koreát, inkább vegyél feleségül! Azért akartam elutazni az országodba, hogy meglátogassam a magyar barátaimat, de basszus, változtatok a tervemen, veled akarok lógni. Komolyan szeretlek” –írta neki egy koreai lány.

„Vadító, ahogyan kacsintasz, a szívem nagyon dobog – vallotta be egy másik lány, aki viccelődött is vele. – Add meg a bankszámlaszámodat és átutalom az összes pénzem”.

A magyar sportoló öccse, az 1500 méteren az elődöntőben búcsúzó Liu Shaoang a hölgyek körében ugyancsak népszerű. Neki is sokan vallottak szerelmet.

„Kérlek, égesd el az útleveled és vegyél feleségül! Mindenem a tiéd. A helyes arcod aranyérmet ér, a tökéletes tested pedig gyémántot érdemel” –közölte vele az egyikük. Sőt, volt olyan ázsiai lány, aki „Szeretlek, sok szerencsét kívánok!” magyar mondattal üzent a rövid pályás gyorskorcsolyázónak az Instagram-oldalán.

Shaolin Sándor egyébként boldog párkapcsolatban él, barátnője, a szintén sportágbeli Elise Christie (27) brit színekben ugyancsak ott van az olimpián. Shaoangnak viszont jelenleg nem foglalt a szíve, így még reménykedhetnek imádói. Az biztos, hogy a népszerűségük elképesztő, s már a téli játékok nyitányán hatalmas rajongótáboruk alakult. Olyan, mintha hazai pályán versenyeznének Dél-Koreában.

 

(forrás:www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Agyhalál – A volt élettárs állítja, Juhász verte és a gyerekek előtt drogozott – Az Együtt politikusa mindent tagad

Netanjahu: Izrael komoly csapást mért Iránra és Szíriára