in ,

Új útvonalat találtak a honfoglalók

Egyre többen érkeznek Görögországba

Refugees and migrants arrive on a rubber boat on the Greek island of Lesbos, after crossing the Aegean sea from Turkey, on October 18, 2015. The Greek coastguard on October 18 said five more migrants including a baby and two boys had died trying to cross the Aegean Sea from neighbouring Turkey. AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF

Európában a bevándorlás egyre nagyobb méreteket ölt! Ezzel mindenki tisztában van, mégsem tesznek ellene semmit. Aggasztó ez Európa jövőjére nézve!

Mióta a spanyol szoci kormány meghívót küldött afrikába a benszülötteknek, azóta felgyorsultak az események. Tulajdonképpen felhívás volt egy keringőre az embercsempészeknek, így naponta ezerszámra sétahajókáznak Spanyolország partjaira a fekete agysebészek. Nem szégyenlősködnek, strandokon jelennek meg, közben kerítést szaggatnak, csendőrökre támadnak.

Miután több európai ország is bezárta kapuit és nemet mondott a bevándorlásra, a hódító népség új útvonalak után nézett.. Nem is kellett sokáig nézelődni, meg is találták a következő nyitott kaput, méghozzá Törökországon keresztül Görögországba a dél-európai állam szárazföldi határán keresztül. Csak az idei év első hat hónapjában több mint tízezer illegális bevándorló kelt át az Évrosz határfolyón.

Az MSF szerint (francia Orvosok határok nélkül segélyszervezet) a határfolyó ezzel egyre inkább egy újabb migrációs útvonallá kezd válni. Tavaly összesen 7500 ember érkezett ezen az úton az Európai Unióba.

A segélyszervezet felhívta a figyelmet arra is, hogy mindössze öt percbe telik átevezni a folyón, ennek ellenére az Évrosz áramlatai kiszámíthatatlanok, s ezért már többen is vízbe fúltak.

Három évvel ezelőtt majdnem egymillió ember érkezett Törökországból a görög égei-tengeri szigetekre. De ezt a – főleg szíriaiak által használt – migrációs útvonalat jórészt elzárták a 2016 márciusában kötött EU-török migrációs egyezménynek köszönhetően. Az utóbbi években az Európába tartó menedékkérők ezért kezdenek kitérni az Évroszon átvezető régi csempészútvonalakra. Ezeket használták olyan török állampolgárok is, akik a 2016-os kudarcba fulladt hatalomátvételi kísérletet követően menekültek a büntetés elől.

Jelenleg a legtöbb illegális bevándorló Észak-Afrikából a Földközi-tengeren keresztül jut el Európába. Az idén eddig 50 ezren érkeztek ezen az útvonalon. Az ENSZ szerint legkevesebb 1500 menedékkérő vesztette életét a veszélyes átkelés közben. 

Miközben a baloldali kormányok által vezetett országokat sáskajárás szerűen lepi el a túlképzett diplomás fekete hadsereg, addig a jobboldali, konzervatív keresztény pártok saját országaik, népük és kutúrájuk megvédését tartják a legfontosabbnak. Míg a baloldali vezetők saját kezűleg importálják a bajt országaikba, addig a jobboldali vezetők a helyben való segítségnyújtást szorgalmazzák!

Az sem elhanyagolható tény, hogy azokban az országokban, ahol túlnépesedik a gyökértelen honfoglaló, ott a terrorfenyegetettség is folyamatosan növekszik, hiszen ezek a bevándorlók teljesen más kultúrából érkeznek. Az ő “kultúrájukban” természetes és mindennapi jelenség a háború és a gyilkolás így a befogadó országok saját kezűleg importálják hóhéraikat országaikba.

Miközben Brüsszelben és a Vatikánban az elutasító országok vezetőit Antikrisztusnak kiáltják ki, addig a terrorfenyegetettségi térképen jól látható hol leledzik igazán az “Antikrisztus”..

Minenesetre köpködjön ránk bárki..Pont nem érdekel…Mi megvédjük a hazánkat! Biztonságban, nyugalomban élünk és ez felér a világ összes pénzével mert a szabadság és a biztonság felbecsülhetetlen érték! Manapság talán az a legnagyobb kincs!

 

(Lindzy, https://libsifigyelo.hu/)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Újabb balos kamura derült fény! Nincs leszerelési hullám a rendőrségnél!!!

A FACEBOOK EZÚTTAL EGY EGÉSZ LAKÓKÖZÖSSÉGET TILTOTT LE!!!